2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مارکی داشتی عزیزم

خیلی مارکا...گارنیه داشتم خیلی خوب بود. گابرینی داشتم عالی بود. پیور بیوتی داشتم سی سیش عالی بود. بی بیش معمولی بود. فلور مار داشتم خوب بود.

بهترینشون گابرینی و گارنیه بودن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اره پوستم خشکه اذیت میشم.مرسی 😍

ابرسان واسه پوست چرب خوبه؟؟همین cc ابرسانم هست؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اره یه ذره به نظرم فلورمار قیمتش خوبه و راضیم ازش سبکه و خوب روی پوست میشینه و خیلی ماته و مرطوب هم ...

فلورمارم پنکک اینا داشتم خوب بودن..مرسی ببینم از کدوم میتونم پیداکنم

میخوام یه تیر و چند نشون باشه.داستش پوستم قبلا چرب بود ولی الان لاغر کردم‌ نمیدونم چرا بعضیرنفاط صورتم پوست پوست میشه

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

تو اوریفلیم که اینجوریه که بی بی برای پوست چربه و سی سی برای پوست خشک، من در همین حد میدونم، ولی مسوولین سایت فروش محصولاتش شاید اطلاعات بیشتری داشته باشن  www.leilibeauty.com