2777
2789

یا بابت چک می‌ره یا قسط وام ها 

مثلا یکی از وام هاش تازه جور شده بهش میگم پیش قسط خونه رو بدیم لج می‌کنه میگه نمی‌دم کار میکنم میدم میخوام ته حسابم بمونه امتیاز جور بشه هروقت وام میگیره همش لجبازی می‌کنه معلوم نیست اصلا چکار می‌کنه اعصابمو خورد کرده تو این یکسال چندبار وام گرفت هربار دعوام شد چون اصلا بی رویه خرج می‌کنه برای اهداف کارای زندگیمون نمی‌مونه حرف هم میزنم  سرم داد میزنه با داد بیداد ک ربطی نداره ب تو 

موندم دیگه چکار کنم باهاش سخته زندگی کردن

با مردی ک با زنش تو این مسائل دعوا داره و میخواد فقط بگه ربطی به تو نداره 

خوب دخالت نکن توام خرج و کن و زندگی کن و نپرس 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری مرتب وام میگیرن ؟

برای ما معدل حسابمونو باهاش وام میدن اخه یا اینکه سپرده بزاری بهت وام میدن 

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

عزیزم وام گرفتن خیلییی عالیه به شرط اینکه بلد باشی چجوری ازش استفاده کنی. 

ما با وام خونه ساختم با وام ماشین خارجی گرفتیم یا وام مقدار خیلی زیادی طلای آبشده سرمایه کردیم. اولش صفر مطلق بودیم.

حتی با وام عروسی گرفتیم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
اگه خودت هم درامد داشتی .دوست نداشتی شوهرت بدونه کجا وچطوری خرج میکنی یا سرمایه کذاری میکنی ....پس د ...

چ ربطی داره مگه داره جدا از من زندگی می‌کنه چ حرفا میزنیا نکنه مردی 

چ ربطی داره مگه داره جدا از من زندگی می‌کنه چ حرفا میزنیا نکنه مردی

من خانم هستم ..ربط داره همه ی ادمها حتی در زندگی مشترک هم ی حریم شخصی دارن .حتی خود شما هم با وجود زندگی مشترک حریم شخصی دارین وتمام مسایل رو به همسرتون نمیگین .. وبرا اقایون اکثرا  حریم شخصی شون درامد وخرج کردنشون هست ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

من خانم هستم ..ربط داره همه ی ادمها حتی در زندگی مشترک هم ی حریم شخصی دارن .حتی خود شما هم با وجود ز ...

پس نتیجه زندگی مشترک کجا میره اگه زن و مرد هر کس راه شون جدا باشه و حریم خصوصی داشته باشن دیگه چرا زوج میشن . اتفاقا زن مرد باید مسائل اقتصادی خونه رو درست حل کنن و  با کمک هم مشکلات رو هدایت کنن و برنامه ریری داشته باشند. چیه جدیدن مد کردین قضاوت نکنین دخالت نکنین. فردا اگه همین مرد یه بدهی و خسارتی ب بار آورد این زن هست ک باید پاسوز و آواره بشه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

پس نتیجه زندگی مشترک کجا میره اگه زن و مرد هر کس راه شون جدا باشه و حریم خصوصی داشته باشن دیگه چرا ز ...

.بله در زندگی مشترک هم حریم شخصی وجود داره .همه ی انسان ها چه مجرد .چه متاهل حریم شخصی دارن .حریم شخصی این نیست که هرکس راه خودش رو جدا بره اگه نمی دونی حریم شخصی چیه لازم نیست درموردش چیزی بگی واونو با بقیه مسایل قاطی کنی  ...بله زندگی مشترک همه چیزش مشترکه .پول درآوردن .باید مشترک باشه .خرج کردن باید مشترک باشه .شما هم ی چیزی یاد گرفتی میگین زندکی مشترک باید همه چیزش مشترک باشه .وقتی مرد رو وظیفه اش پول دراوردن می‌دونیم .ولی برا خرج کردن حرف از زندگی مشترک میزنیم .چنین مشکلات وبرخوردهایی به وجود میاد ..وبیشترین موردهایی که مرد به حرف  زن  در مورد مسایل اقتصادی خونه توجه نمی کنه .همین میتونه باشه که پول درآوردن فقط به عهده ی مرد هست .و زن در پول اوردن برای خرج ومخارج زندگی مشترک هیچ نقشی نداره 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم