2777
2789
عنوان

فلج مثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 17 پست
دقیقا اینطوریه و من اصلا مث یه عروسک برارفع نیاز میمونم انگار منتها وانمود میکنم خوش میگذره درصورتیک ...

ببخشید این طوری می گم مگه شماعروسک جنسیش هستی 

نمی شه بری خودتون رودرمان کنید 🙁

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

من دقیقا قبل بیدار شم برای سحری داشتم خواب می دیدم که امام زمان ظهور کردن به این صورت که با اسب از آسمون رد میشدن،من دقیقا چهره و اینا چیزی ندیدم، مثل یه سایه اومد رد شد ولی همه خوشحال بودن،دقیقا تو حیاط خونمون بودم،بعد گفتم دیگه همه چی درست میشه،اومده که همه چیو درست کنه، بعد که رد شد اشتم به مامانم می گفتم الان خوبه میشه ببینیمشون،ولی  به دنبالش دیدم پدربزرگم زنده شده،لباسش سفیده ولی چیزی نمیگه،خیلی عاقل و فهمیدست تو خواب 

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان من چند ساله ،به گفته دکترها فلج مثانه گرفتم ،یعنی مثانه من پمپاژ نداره ،وبرای تخلیه ادرار از ...

سلام همسر  من مشکل دقیقا مشابه شمارو  داره میشه  بگید شما راهی پیدا کردین؟ همسرم کلیه  هاش به شدت ورم  کرده میشه اگه راهی پیدا کردین به من بگین

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤