عزیزان من چند ساله ،به گفته دکترها فلج مثانه گرفتم ،یعنی مثانه من پمپاژ نداره ،وبرای تخلیه ادرار از سوند یکبار مصرف استفاده میکنم ،کسی تجربه ای ،اطلاعاتی داره کمک کنه ممنونم
عزیزان من چند ساله ،به گفته دکترها فلج مثانه گرفتم ،یعنی مثانه من پمپاژ نداره ،وبرای تخلیه ادرار از سوند یکبار مصرف استفاده میکنم ،کسی تجربه ای ،اطلاعاتی داره کمک کنه ممنونم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والله تاحالا انلاین نرفتم اما راستش خجالت میکشم ازشوهرم نمیتونم حتی حضوری پیگیری کنم
حالایکبار امتحان ضرر نداره ،نمیدونم شاید دکتر زنان یا متخصص دیگری ،درسایت دکتر تو پیدا کنید ،ویزیت را میدهید وتلفنی با دکتر صحبت میکنید براتون آرزوی سلامتی دارم