2777
2789
عنوان

جوجه کباب تابه ای

87 بازدید | 13 پست

بهم یاد میدید😁 خوشمزه میشه؟؟

بنظرتون سینه هارو تیکه تیکه کوچیک کنم و طعم دار کنم  یا سینه هارو با پیاز چرخ کنم ؟؟؟

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

اره من خیلی درست میکنم.

اندازه جوجه کبابی اماده کن مزه دارکن با همون موادش بریز تو تابه درشو بزار.روغن کم بریز زیاد روغنی نکن.

بعد زیرشو کم کن بزار قسنگ معز پخت شه و اخرش یکم سرخ شه و مواد به خوردش بره پیازا هم کاراملی میشن خیلی خوشمزه میشه.

فلفل دلمه حتما بزن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین با آبلیمو زعفرون وپیاز طمع دار کن از الان بعد بزار بپزه قشنگ درشم بزار خوب بپزه عالی میشه

برای شام میخام

من سینه مرغ رو تیکه تیکه خرد میکنم با یه پیاز رنده شده نمک و روغن حیوانی میذارم توی تابه با شعله کم

اول خودش آب میندازه و میپزه و بعد آبش کامل جمع میشه و سرخ میشه

آخراش زعفران دم شده هم اضافه کنی عالی میشه

مرغ و کبابی بگو برات خورد کنن بعد به مرغ فلفل دلمه پیاز خلالی درشت نمک فلفل زردچوبه سس مایونز ماست روغن زعفران بزن و حسابی ورز بده دو ساعت بمونه یخچال بعد تو تابه بزار بدون آب بدون روغن در تابه رو بزار با شعله خیلییییی کم هر بیست دقیقه برگردون آماده ست محشر میشه لذییییذ 

اره من خیلی درست میکنم.اندازه جوجه کبابی اماده کن مزه دارکن با همون موادش بریز تو تابه درشو بزار.روغ ...

با چی مزه دارش کنم؟

با چی مزه دارش کنم؟

دوستان بالاتر گفتن.

من ابلیمو و پیاز خلالی و زعفران و یکم زردچوبه و فلفل دلمه میزنم.

بعضیا ماست یا سس مایونز هم میزنن سلیقه ایه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دوستان بالاتر گفتن.من ابلیمو و پیاز خلالی و زعفران و یکم زردچوبه و فلفل دلمه میزنم.بعضیا ماست یا سس ...

آبلیمو خالیبریزم یا اب هم بهش اضافه کنم؟

نه اصلا اب لازم نداره.خود موادت اب میندازه و کافیه.زیرسو کم کنی اب میندازه موادت.

از حالا مزه دار کن بزار تو یخچال یک ساعت و نیم قبل شام بزار رو گازبا شعله کم