2777
2789
عنوان

بابام هیچی پول نداره

670 بازدید | 18 پست

واقعا از ته دلم دارم میگم کاش هیچوقت وجود نداشتم و اینهمه ناراحتی نمیکشیدم،بابام هیچی پول نداره ذره ای واسه پیشرفت کردن زحمت نمیکشه از شغلش استعفا داده ۲۴ساعته کف خونه جلو تلویزیون دراز کشیده اعصابم نداره تا بهش چیزی بگیم شرو میکنه به دعوا و کتک کاری 

خیلی ناراحتم اخه تو خانواده ای هستیم که همه شون پولدارن دایی هام ، عموهام همه از دم میلیاردرن بهترین خونه و ماشین و دارن و در رفاه و ارامش زندگی میکنن حتی  دختر داییام همش منو مسخره میکنن میگن تو بابات واست هیچی نمیخره و پول ندارین...حتی خونه و ماشینی که داریمم اقاجونم بهمون داده اگه اون نمیبود خدا میدونه الان تو کدوم کوچه و خیابون آواره بودیم

حتی دوستای خودم اینقد وضعشون خوبه تو کلاسمون فقط من بدبختشونم💔💔💔💔

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

چندسالته

شرایطشو داری شاغل شو

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس این سیب زمینی چکار میکنه

هدفش از زندگی وقت تولید مثل و بدبخت کردنشه؟ 

خوبه حداقل خونه و ماشین دارین

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تن پرور و تنبله چون اقاجونت هم بهش خونه و ماشین آمااااده داده عادت به اماده خوری کرده الان فقط یه نون بخور نمیر براش بسه

انشالله شما خودت به جایی برسی و بتونی بهترین ها برای خودت تدارک ببینی خدا بزرگه نگران نباش کاریش نمیشه کرد

از دارایی های بقیه جلوش حرف نزنین از کسی ام پول به هیچ عنوان قرض نکنین تا یه کاری پیدا کنه بره

اقلا عصر و شبا بره اسنپ 

چرا هی یه بعضی هاتون فقط بلدید بگید مستقل شو مستقل شو 

بدونه حرفه یا مدرک نمیشه 

فوقش بره یه بوتیکی جایی فروشنده شه هزینه رفتامدشه همون

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

سعی کن با آدم پولدار ازدواج کنی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دایی و عمو نمیتونن دستش رو جایی بند کنن باهاش حرف بزنن 

بهشون تاحالا گفتید؟

به مشاور مدرستون بگو صحبت کنه باهاش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

ناراحت شدم 💔

کاش خودت به فکر تغییر زندگیت باشی که این روند برای تو ادامه پیدا نکنه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥