2777
2789
عنوان

موی بلوند جرم هست آیا❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 74 پست

یه تصمیم قطعی برای زندگیت بگیر. بیچاره بچه که تو تنش بزرگ بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم تراپیست میرم الان آرومم کاری باش ندارم تنش واینام ندارم ولی اون از بی محلی و قهریم بدش میاد جنج ...

خوشم میاد قوی افرین باید قبل کاراش به اینجاش فکر میکرد 

ولی عزیزم میدونم دل خوبی نداری ازش ولی یه کم به خاطر تنشی که ایجاد میکنه توی خونه باهاش راه بیا

یا اصلا اگه راه هم نخواستی بیای تا اومد بحث کنه دستش بگیر ببر تو ماشین برین بیرون صحبت کنین

من بحث مادر پدرمو اصلا ندیدم بعد این همه سال

نه اینکه دعوا نداشته باشنا ولی جلو ما نبود حتی توی اتاقشونم نبود میرفتن بیرون از خونه تو ماشین بعد که دیگه سنم کشید عقلم رسید فهمیدم  

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خوشم میاد قوی افرین باید قبل کاراش به اینجاش فکر میکرد ولی عزیزم میدونم دل خوبی نداری ازش ولی یه کم ...

آره باید بهش هشدار بدم بحثارو ببره بیرون باور کن اون شروع می‌کنه من کلا با سنگ دیگه فرقی برام نداره

آره باید بهش هشدار بدم بحثارو ببره بیرون باور کن اون شروع می‌کنه من کلا با سنگ دیگه فرقی برام نداره

میدونم عزیزم شما خانومی کردی تا همینجاهم موندی

باهاش صحبت کن بگو بحث من و تو به بچه ربط نداره بحث خواستی بکنی اول میریم بیرون بعد بچه چه گناهی داره بخاطر غلط پدرش زندگیش پر تنش شه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بعدا جدا میشم بزار بچم از آب و گل دراد بیرون

بچت از آب و گل دراد همه چی خیلی سخت تر میشه اشتباه من و نکن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

سلام

ی ذره دلتون رو بزرگ کنین... 

غلط اضافی کرده رفته با نامزد سابقش که عده اش تمام نشده... 

شما هم تا اینجا  به اندازه ی کافی چزوندیش... 

یا بگذرید و زندگی کنید.... یا ول کنید بروید و زندگی کنید

چیه هر روز هر روز شکنجه ی روحی روانی... وارد میکنید هم به خودتون... هم به اطرافیانتون؟

اون بچه گناهش چیه که پدرعاقل بالغش  هرز پریده و مادر مهربانش  نقش آینه ی دق بخودش گرفته و پایین هم نمیاد؟ 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

زخمی که خوردم خیلی عمیق هست زمان می‌بره جوش بخوره

اون زخم رو منم خوردم..... اونم تو اوج اعتماد... اونم چند سال. 

منم شوهرم یک شغل و مقام  دولتی حساس داره و کلی براخودش شخصیت و برو بیا داشت (هرچند با دمش زد حیثیت خودش رو زیر سوال برد) 

البته برا من یک کثافت متاهل نبود.... یک مثلا دختر پاک بود متولد ۱۹ مرداد ۶۷.... فوق لیسانس ریاضی از دانشگاه ملی و دانشجوی دکتری..... تازه شغل شریف معلمی هم قبول شده 

( زمان شهید رئیسی از مصاحبه افتاد.....الان زمان پزشکیان گویا به سفید سیاه نگاه نمیکنن...مهم وفاقه وفاق...خانم معلم شد.) 

منم چندسال آبرو داری کردم.... بخاطر آبروی بچه هام که انگشت نما نشن (هرچند آخر سر خانواده ی من و فامیل اون همه شون فهمیدن و دختر دوازده سالم تو خلوتش گریه ها که نکرد) 

از کی شروکرده بودن الله اعلم ولی از ۹۶ صیغه بودن چطوری بدون اذن پدر دختر؟ نمیدونم. 

رابطه هم داشتن... هرچند دختره انکار میکرد. 

راه راحت اینه ی تف بندازی صورتشون... بچه اشم بدی بغلش بری دنبال زندگیت....

اما مثل شما منم نخواستم راه بازکنم.... همه جوره ایستادم.... حرفها از کس و ناکس شنیدم... شدیم نقل مجلس دوست و دشمن 

(فقط... کشیده ها میدونن ادم چه ها میکشه..... )

بلاخره پشیمان شد....

منم گذشتم... 

اصلا راحت نیست... ولی گذشتم

شیطان هیچ وقت بیکار ننشسته.... هرکسی رو از نقطه ضعفش تور میکنه... 

اگه پشیمانه.. شما هم بگذر...

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

زخمی که خوردم خیلی عمیق هست زمان می‌بره جوش بخوره

ببین عزیزم میدونی چرا الان احساس قدرت داری.

چون همسرت پیگیرته دنبالته

بترس از روزیکه بیاد بگه طلاقت میدم

اینارو نمیگم ناراحتت کنم

بخودت بیا.اولین اشتباه بود ببخشش

حالا اگر قراره با این بخششت خون به جگرش کنی

نمیخواد نبخش

اخه ما زنا طلاق بگیر هم نیستیم

الکی طلاق طلاق میکنیم 

تو میدان عمل جا میزنیم تسلیم میشیم 

بعد به همون آدمه التماس میکنیم که تشتباه کردم

نگو تو اینجوری نیستی که گذر زمان آهن رو موم میکنه

دوبار زبانم لال دادگاه بری

اونقدر خسته میشی دور از جونت حاضر میشی یک شب خونه خودت بخوابی

الان که ارزش داری تنور داغه یه امتیازی بگیر

برگرد ببخش و اصلنم فکر نکن بهش

بحاطر این امتیاز تو و اشتباه خودش تا اخر عمرت حرف حرفه توعه.

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

[QUOTE=378637495]ببین عزیزم میدونی چرا الان احساس قدرت داری. چون همسرت پیگیرته دنبالته بترس از روزیک ...

فدات بشم همه این راهها رو رفتم

اصلا دوست ندارم کسی که خوشبخته بخاطر اشتباه،غرور،ندانم کاری ولجبازی،..زندگیشو خراب کنه

خوشبخت باشی گلم❤❤ 

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..