2777
2789
عنوان

موی بلوند جرم هست آیا❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 74 پست

یه تصمیم قطعی برای زندگیت بگیر. بیچاره بچه که تو تنش بزرگ بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تصمیم قطعی برای زندگیت بگیر. بیچاره بچه که تو تنش بزرگ بشه

خودمم خیلی نگرانشم بعد خیانتش کاری باش ندارم برام مثل سنگه ولی اون گیر میده زورش میاد کم محلی میکنم دعوا راه میندازه

نبخشیدمش سر ظهر میرم میارمش شده با دعوا

خود دانی ولی بنظرم نقطه ضعف نده دستش بزن به بیخیالی نزار بفهمه بچت نقطه ضعفته.. یکجوری رفتار کن که خیلیم از این وضعیت خوشحالی و بیخیالی.. خودش بچه رو پس میاره

راستش شما که حرمت ها بینتون  شکسته شده 

میتونی از طریق پلیس اقدام کنی که بچتون رو مادرشوهرتون برده و به شما تحویل نمیده 

میگی بچه بزرگ شه طلاق میگیری یعنی تا اون موقع میخوای تو تنش بزرگش کنی؟

تصمیم بگیر اگه میخوای باهاش زندگی کنی برو تراپیست سعی کن ببخشیش و یه محیط اروم رو برای بچت فراهم کنی 

اگه نه که اگه بری طلاق بگیری بچت تو ارامش بیشتری بزرگ میشه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

پا برهنه می‌پرید تو تاپیک بقیه رفتار درستی نیست

میدونین چیه؟ انق بعضیاتون دلاتون سنگ شده که یه حرفیو بدون فکر میزنین و بی دلیل و یکیو میشکنین و اون حرفتون تا ساعت ها تو ذهن یکی میمونه💔 باشه اشکال نداره..

...🖤

راستش شما که حرمت ها بینتون شکسته شده میتونی از طریق پلیس اقدام کنی که بچتون رو مادرشوهرتون برده و ...

خودم تراپیست میرم الان آرومم کاری باش ندارم تنش واینام ندارم ولی اون از بی محلی و قهریم بدش میاد جنجال به پا می‌کنه زورش میاد حالم بدون اون خوبه 

خود دانی ولی بنظرم نقطه ضعف نده دستش بزن به بیخیالی نزار بفهمه بچت نقطه ضعفته.. یکجوری رفتار کن که خ ...

دلم براش تنک شده دیگه بچه بی خیالی و اینا نداره میرم میارمش