2777
2789

خودتو توجیه نکن عزیزم

اگه دوستت داشت این کارو نمیکرد 

تو عاشق شوهرت باشی ب مرد دیگه ای میتونی نگاه کنی اصلا؟!

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم جان تنها دلیل خیانت آقایون یا خانما فرقی نداره ذات خراب و کرموشونه پس دنبال ایراد نگرد تو خودت 

به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد...دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!

قانون ودادگاه این حق به شما خانم ها داده به علم آگاهی برسین و یادتون نره در دوران عقد حق حبس داده بهشون و اینجور رفتارها کتک و خیانت و انحرافات فکری وجنسی و ناراحتی بیماری ها خاص و روان جز دلایل محکم تون هست که قاضی حکم طلاق اجرا پرونده عسروحرج خانم دارن میدن چرا چون جزء نباید رفتاری ها یک آقا هستن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا میتونه خيلی  دوست داشته باشه و خیانت هم‌بکنه 

ولی این دوست داشتن واقعی و کامل نیست 

بیشتر از شما  خودخواهی و رسیدن به هوسش مهمتره

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

آقا نیستم .

ولی نمیدونم چرا هرچی بیشتر دوست داشته باشن طرف و ببشتر خیانت میکنن😕

ولی کلا مردایی خیانت میکنن که اعتماد به نفس ندارن کنار پارتنر شون و با خیانت بهشون حس قدرت دست میده مردا خیلی بیشترر از زنها نیاز به توجه دارن البته از نوع پر و بال دادن بهشون همین که احساس قدرت و بدین عالین حس کافی بودن بهشون دست میده ذاات مرده 

دوستون داشت خیانت نمی‌کرد

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

علت زناشویی و پیامدهای آن
  • ۱. نداشتن رضایت از رابطه جنسی با همسر
  • ۲. کنجکاوی و تنوع طلبی
  • ۳. انتقام
  • ۴. کمبود محبت از سوی همسر
  • ۵. کاهش علاقه به همسر
  • ۶. تأیید نشدن و نادیده گرفته شدن از سوی همسر
  • ۷. استفاده نادرست از فضای مجازی
  • ۸. اعتیاد به مواد مخدر

عشق-دوستی- محبت پروفایل  دو کاربر 

ولی اصلااا خودتو مقصر ندون کسی اگه واقعا طرف و دوست داشته باشه و طرف هرچقدر هم رفتار اشتباه داشته باشه نباید خیانت کنه می‌تونه کمکش کنه باهم زندگی ایده آل داشته باشن  

خلاصه بگم خیااااانت توجیه نداره تماممم✋🏻

نمیگم جدا شو چون تو زندگی شما نیستم امااا روی این آدم دیگه حساب نکن 

حواست و به خودت جمع کن