2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

154 بازدید | 18 پست

سلام من تنبلی تخمدان خفیف دارم این ماه رابطه محافظت نشده داشتم دو بار، از ده روز پیش حالت تهوع داشتم و هنوز دارم از بی بی چک استفاده کردم هیچ علامتی نشون نداد دوباره دو روز بعدش از بی بی چک مارک روژان استفاده کردم منفی شد امروز باید پریود میشدم دیشب خیلی کمر درد و لگن درد داشتم امروز هم لکه قهوه ایی فقط دیدیم خون جریان دار نیست یعنی باردارم یا نه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با سلام و احترام
احتمالا با توجه به استفاده از چندین برند مختلف از بی بی چک و منفی بودن به احتمال قوی منفی هستش.
اما برای اینکه اطمینان پیدا کنید و خیال خودتون راحت بشه، آزمایش بتا یا همون HCG (آزمایش خون تشخیص بارداری) انجام بدید.

پ ن: در مورد کمر درد، حالت تهوع و... ممکنه دچار عفونت ویروسی مثله: سرماخوردگی، آنفولانزا شده باشید (که باعث ایجاد درد های عضلانی در نواحی کمر لگن و... هم میشه)

.........

با سلام و احتراماحتمالا با توجه به استفاده از چندین برند مختلف از بی بی چک و منفی بودن به احتمال قوی ...

بی بی چک اولی منفی نشد هیچ خطی نشون نداد بعد از نیم ساعت تا یک ساعت دو تا هاله کمرنگ افتاده بود که من گفتم این دیگه خیلی گذشته 

با سلام و احتراماحتمالا با توجه به استفاده از چندین برند مختلف از بی بی چک و منفی بودن به احتمال قوی ...

نمیدونم بخدا این ماه خیلی همه چی در هم ورهم شده 

😕😵‍💫

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نمیدونم بخدا این ماه خیلی همه چی در هم ورهم شده

گاهی اوقات، حالا بخاطر استرس، مشکلات زندگی (که شامل همه ماها میشه)  و... ممکنه عادت ماهانه عقب افتاده بشه. اما برای اطمینان و آسایش خیال خودتون می تونید این آزمایش کوچک رو انجام بدید. تمامی آزمایشگاها و پاتوبیولوژی ها این تست رو انجام میدن می تونید ابتدا به پزشک زنان و زایمان مراجعه کنید و شرح حال بدید و واستون آزمایش رو بنویسن (اگه حضوری هم نمی تونید از طریق اپلیکیشن (برنامه) اسنپ و بخش پزشکان می تونید شرح حال بدید تا واستون این آزمایش رو بنویسن و سپس به آزمایشگاه مراجعه کنید)  البته به شکل آزاد و بدون نسخه پزشک هم این آزمایش انجام میشه (و محدودیت ناشتا و... هم نداره یعنی هر زمان می تونید انجام بدید)
ولی به احتمال قوی منفی هستش (با توجه به بی بی چک ها)

.........