2777
2789
عنوان

تحلیل قیمت طلا

20919 بازدید | 21 پست

بنظرتون‌روز شنبه یکشنبه قیمت طلا سعودی میشه یا نزولی؟کسی تحلیل گر درست داره تو اینستا یا تلگرام؟البته ک‌فقط میشه حدس زد ولی بعضیا حدساشون درست از اب درمیاد و براساس منطق‌حرف میزنن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

عزیزم شنبه و یکشنبه رو نمیدونم ولی یه چیزو میدونم که انس جهانی طلا رو به بالاست، الانم مصنوعی قیمت طلا رو پایین کشیدن، اگر با قیمت دلار بخای حساب کنی هر گرم طلا ۹۶ دلار هست ت بازار جهانی یعنی حدود ۹ ملیون . پس در مجموع صعودیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شنبه و یکشنبه رو نمیدونم ولی یه چیزو میدونم که انس جهانی طلا رو به بالاست، الانم مصنوعی قیمت ط ...

آره ولی بخاطر شرایط سیاسی و اقتصادی ممکنه کم بشه بعد دوباره بالا بره منم میخوام بخرم موندم همین امروز خرید بزنم یا صبرکنم

امان ازاین طلافروشا ک هیچوقت نمیان درست حسابی راهنمایی کنن

آره ولی بخاطر شرایط سیاسی و اقتصادی ممکنه کم بشه بعد دوباره بالا بره منم میخوام بخرم موندم همین امرو ...

شما بخر حتی اگه قیمت بریزه، من همیشه هر وقت پول نقد داشتم خریدم، ششب عید با حقوقم ۵۰ تومن طلا خریدم، تو گرمی ۸۱۰۰، شوهرم همش میگفت طلا ریزش میکنه، خریدم اصلا هم پشیمون نیستم چون تفکر دلالی ندارم، به عنوان پس انداز میخرم، چون اگر نمیخریدم همشو خرج میکردم، شما هم خودتو درگیر نکن، بخر بزار یه گوشه، بوقتش سودتم میکنی .

در بدترین حالتم فکر کن اگر صعودی رفت بالا چی؟!! اونوقت چقدر فکرت درگیر میشه؟ 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

شما بخر حتی اگه قیمت بریزه، من همیشه هر وقت پول نقد داشتم خریدم، ششب عید با حقوقم ۵۰ تومن طلا خریدم، ...

مت‌میخوام قسطی بخرم واسه همین برام مهمه ک حتی مثلا چند سوتم بیشتر بتونم بخرم برام خوبه واسه همین ی ک میترسم چون طلامو فروختم ک ی چیز‌بهتر بخرم همینجوریشم ضرر کردم

(مثلا همون اولش ک ریزشی شد ی تیکه طلایی ک خیلی دوس داشتم یهو ۵_۶تومن ازش کم شد)

مت‌میخوام قسطی بخرم واسه همین برام مهمه ک حتی مثلا چند سوتم بیشتر بتونم بخرم برام خوبه واسه همین ی ک ...

میفهمم چی میگی، برا خودم پیش اومده، منم دوره قبل که ترامپ رای نیاورد ۱۵۰ تومن طلا خریدم تو گرمی ۱۴۵۰ تومن، بعدش که بایدن اومد طلا ریخت تا گرمی ۹۰۰ تومن، میخاستم سکته کنم، چون با پول وام خریده بودم، ولی بعدش رفت بالا، الان همش میگم کاش اون موقع بیشتر خریده بودم کلا تفکرم عوض شده😊😊

میفهمم چی میگی، برا خودم پیش اومده، منم دوره قبل که ترامپ رای نیاورد ۱۵۰ تومن طلا خریدم تو گرمی ۱۴۵۰ ...

آره ادم ناراحت میشه

منم طلاهامو خیلیاشو فروختم خونه خریدیم الان میخوام ی چی بگیرم ازش استفاده کنم موندم با این وضع همش میرم تحلیلا رو گوش میدم مث مرغ پرکنده شدم😂

حس میکنم دیگه طلا خز شده راستش تصمیم گرفتم به حرفم پایبند بمونم منظورم اینه خیلی خوب طلا رو می بریم مصارف صنعتی مثل اسپکتروفوتومتر برای  فرآیند های تصویر مثل خیلی خانم ها منم در لحظه هستم  حلقه و سرویس جواهر نقره منتها ارزون نباشه 

آره ادم ناراحت میشهمنم طلاهامو خیلیاشو فروختم خونه خریدیم الان میخوام ی چی بگیرم ازش استفاده کنم مون ...

منکه تا پول دستم بیاد از طریق آنلاین حتی کم طلا میخرم وقتی جمع شد میفروشم و تبدیل به فیزیکیش میکنم اینطوری بهتره

اگه دوست داشتی میتونی برنامه طلایین رو نصب کنی و این کد رابزنی واسه بار اول به هردو ۷سوت طلا هدیه میده

YOZVQL

منکه تا پول دستم بیاد از طریق آنلاین حتی کم طلا میخرم وقتی جمع شد میفروشم و تبدیل به فیزیکیش میکنم ا ...

چ خوب مرسی عزیزم

ببینید من یه برنامه دارم مخصوص طلا ها هستش  اسم برنامه طلاین هست (میتونید از بازار دانلود کنید یه برنامه زرد رنگ با یک حرف ط توش کشیده شده ) اونو نصب کنید عالیه منو یک نفر با کد دعوت وارد کرد و چون کد دعوت داشتم بهم طلا دادن باورتون نمیشه  امار ساعت به ساعت طلا رو میده خیلی عالیه  و حتی میتونید ازش بخرید تو حساب باشه یا سفارش بدید براتون فیزیکی طلا رو بیارن یا اینکه همونجا بفروشید خیلی باحاله یعنی به محض اینکه فهمیدید طلا قیمتش بالا رفته میتونید بفروشید  برای ورود به برنامه و دریافت طلا بهتون کد رو میدم بزنید جوابه    کدش 👈 DWOGPEJ

ببینید من یه برنامه دارم مخصوص طلا ها هستش اسم برنامه طلاین هست (میتونید از بازار دانلود کنید یه بر ...

ممنون از‌محبتتون و وقتی ک گذاشتین