2777
2789
عنوان

حسادت

72 بازدید | 8 پست

دوستان من یک مشکلی دارم 

متاسفانه ی ذره حسودی 

می خواستم ببینم باید درمانش کنم

و یا اینکه اگه بهش نپردازم و بهش اهمیت ندم و به اون آدمی که بهش حسادت میکنم فکر نکنم خوب میشه یا نه 

و اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید

آره میشه درمانش کرد تو قلبت نیت کن دقیقا عکس اون حالتی که دارم عمل خواهم کرد واقعا باید نیت خالصانه کنی جون حسادت کینه ک دشمنی و علاقه به آسیب زدن به اون طرق میاره گاهی همینکه ازته دلت نیت کنی خلاف جهت قلبت عمل کنی یکهو از بین میره و اگرم ادامه داشت مثلا هرروز یه غذایی مثل نون خشک برای پرنده ها بریز ثوابش هویه کن به اموات بدوارث و بی وارث بگو از خدا بخواین این حالتو برطرف کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شخصی که بهش حسودی می‌کنه کیه؟فامیله؟دوسته؟در روز چقد میبینیش؟جلو چشمته اکثرا؟

راستش قضیه از این قراره که من عاشق یک خواننده شدم و دائم آهنگ هاشو گوش میکردم من خیلی آدم خیالپردازی هستم و توی ذهنم دائم داستان هایی می ساختم که خواننده مورد علاقه ام نقش اصلی داستان هام بود و البته توی داستان ها خودم حضور نداشتم بعد از یک مدتی با اینستاگرام آشنا شدم و خب اولین فردی هم که فالو کردم خواننده مورد علاقم بود توی اون دوران فمنیست بودم و دائم به پسرا حسودی میکردم و دلم میخواست پسر باشم و راستش به کسی که حسودی کردم پسر اون خواننده بود چون که بدون اینکه کاری انجام بده از بدو تولدش محبوب بود محدودیت های دخترها رو نداره و دائما مامانش آرش توی پیجش تعریف میکنه 

بیشترین چیزی که بهش حسادت میکنم اینه که مامانش توی پیجش خیلی بهش عشق میورزه و ازش تعریف میکنه و هی راجبه مردانگی اش صحبت میکنه ی جورایی داغون میشم

راستش قضیه از این قراره که من عاشق یک خواننده شدم و دائم آهنگ هاشو گوش میکردم من خیلی آدم خیالپردازی ...

بیخیال باش.مطمئنم سن و سالت کمه.احتمالا از طرف خونوادت حمایت نداری شاید بخاطر همین این احساس رو داری.بزرگتر که بشی میپره از سرت.

۱۸سالمه به نظرتون دیگه اصلا بهشون فکر نکنم رفع میشه؟

صد درصد.آنفالوش کن بره بابا.به درس و دانشگاهت برس.اگه همش به اون فک کنی یهو به خودت میای میبینی همه‌ی دوستات پیشرفت کردن رفتن جلو ولی تو هنوز تو کف اون خواننده که حتی تورو نمی‌شناسه موندی.ضربه میبینی.ول کن بره.

صد درصد.آنفالوش کن بره بابا.به درس و دانشگاهت برس.اگه همش به اون فک کنی یهو به خودت میای میبینی همه‌ ...

خیلی به مهر و محبتی که بهشون میشه حسادت میکنم

چشم حتما آنفالوش میکنم و تا ی مدت طولانی اینستاگرام نمیرم 

خیلی خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون امیدوارم به خواسته هاتون برسید 

😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️

رشته ام حقوقه و همزمان می خوام رو موسیقی و شعر هم تمرکز کنم 😂😂😂چون علایقم هستن 

آنقدر روزمو با کار کردن پر میکنم که دیگه وقت نکنم به این مزخرفات فکر کنم 

خیلی خیلی ممنونم