2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم ما تو زندگی بقیه نیستیم ولی اینطور پیداست همه خوشبختن اطراف من همه بدبختی مال منه

اخه معمولا من هر کی رو میبینیم وقتی میرم تو زندگیش میبینم اصلا خوشبخت نیست

تا حالا ی ادم خوشبخت ندیدم

من یکیو میشناسم 

پولداره شوهر خوب داره خانواده فوق العاده داره

بشدت زیباست 

خارج زندگی میکنه ولی یه پا نداره و اون‌یکی پاشم ناتوانی داره و نمیتونه باهاش راه بره رو ویلچره 🥲💔

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

ادم هر جی رو نداشته باشه بکر‌میکنه خوشبختز تو اونهکسی رو میشناسم پولداره ولی خوشگل نیستهمش حسرت خوشگ ...

با پولش میره عمل زیبایی .. مگه چیزیم هست با پول حل نشه؟

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ادم هر جی رو نداشته باشه بکر‌میکنه خوشبختز تو اونهکسی رو میشناسم پولداره ولی خوشگل نیستهمش حسرت خوشگ ...

من اینو از استاد شجاعی شنیدم که گفتن ، 

تمام سختی‌ها وخوشیهای که تو زندگی هست به طور مساوی میان تمام آدم ها تقسیم شده فقط مدلش تو زندگی هرکس فرق میکنه

حالا بعضی‌ها که میشن همون قشر مرفه ومسرف  که تو خوشی هستند یه سری از سهم سختی رو این طرف وباقیشم تو آخرت می بینند

و بالعکس

به شخصه با ۴۱ سال عمر هیچ خونه‌ی رو بدون مشکل وسختی  ندیدم ،فقط به فراخور شخص ودغدغه هاش مشکلاتشون فرق میکنه وطبق سوره ی عصر ،تمام انسانها چه پولدار وچه فقیر در رنج وسختی بسر می‌برندو در خسران هستند جز کسانی که ایمان  آورده و عمل صالح انجام میدن

فقط فقط اگر دل خوش و آرامش می خوای باید بری در خونه ی خدا، وگرنه هیچ جوره آروم نمیشی،

هر کاری میکنی فقط واسه مدتی زمانی کوتاهی تو رو دچار وهم میکنه که حالت بهتر شد

الا به ذکر الله تطمئن القاب فقط با یاد خدا دل ها آرام می گیرد

کاش شیوه ومدل زندگیمون رو جوری که خداوند دستور داده اداره میکردیم و آرامش حقیقی رو پیدا میکردیم