2777
2789
عنوان

شپش گرفتم😭از خواهرم کلاس دومه

193 بازدید | 16 پست

بردم موهاشو کوتاه کردم بعد دیدم روش چند تا حشره اس 

وای وای😐😐😐😐😐فقط مامانمو ابجیم خارش دارن 

دیگه شامپوی نولایس گرفتیم با اسپریشو 

دیشب تازه زدیم من هیچی رو سرم نبود با این ک انقد محکم شونه کردم ببینم چیزی میوفته یا چی 

حالا دیشب زدم صبح دیدم میخاره ی کوچولو پشت سرم😭

با یکم تاید لباسشویی یا دستی کف سرت رو بشور 

خیلی سریع از بین میرن

یا اگر اسفند و یا اسپند هرچی بهش میگین 

بجوشون آبش رو بزن رو سرت مخصوصا کف سرت و پلاستیک بکش روش نیم ساعت بزار بمونه بعد بشور

سریع خلاص میشس

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلاس چهارم بودم گرفتم هرچی زدم خوب نشدم محلول ضد شپش روزی ی بار سس مایونزم روزی ی بار هر بارم محلولو ی ساعت دو ساعت هرچی بیشتر بهتر بذا رو سرت بمونه انق زیاد بود گفتم دیه هیچ وق خوب نمیشم ولی با این محلول و ی بار سس مایونز زدن خوب شدم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

ببین لوسیون موی سردایلیس بخر شب بموهات بزن تاصلح صبح بزو بشور 

کارش عالیه بایبار زدن شپشات میره بعدحتما شونه مخصوص ضد شپش بخر اهنیاش بهترن قشنگ هرچی شپشه ازموهات درمیاد 

بعدشم نرم کننده بزن موهات لیز لیز میشه زیرآب باشونه دندونه ریز شونه کن حسابی

بهت قول میدم خبری ازشپشو تخماش نباشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مرسی از راهنماییت عزیزم خدا خیرت بده

فدای تو تجریشو داشتم هربار ک از کسی گرفتم یروزه رفع کردم اما اونا ک دیدم تایدو سس و نفت و فلان چیزمیزنن تا یسال هم نمونشو دیدم درگیرن هرروژ حموم میرم و تمیژ میکنن واقعا کلافه کنندس

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

فدای تو تجریشو داشتم هربار ک از کسی گرفتم یروزه رفع کردم اما اونا ک دیدم تایدو سس و نفت و فلان چیزمی ...

من خیلی مراقبم نگیرم اولین بار زمان مدرسه کلاس اول گرفتم دیگه تا الان نکرفتم حالا ابجیم میره مدرسه هی میارهههه😐