2821
2789
عنوان

منافذ باز

159 بازدید | 13 پست

صورتم منافذ باز داره چطور کوچیک ترش کنم؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

روتین پوستی داری؟

ی شامپو بچه میزنم

ضد آفتاب  و مرطوب کننده همین

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دوقاشق گلاب وبااب خیار یزار یخ بزنه بعدشبا بعد شستن صورت یخ ولای پارچه نازک بزار پوستت وماساژ بده درآخر هم نیاز به شستن نیست اگه احساس کشیدگی داشتی مرطوب کننده بدون چربی بزن بیشتر ازسه بار درهفته هم استفاده نکن چون استفاده زیاد ازین روی پوست باعث سینوزیت میشه سردرد میشی روزها هم فقط ضدآفتاب استفاده کن 

گلی آبرسان مخصوص پوستت، تونر، ضدافتاب، شوینده مناسب پوستت استفاده کن موثره تا حدود زیادی

خوب من نمیدونم حقیقتا چیا مخصوص پوستم هستند😂💔

همه اینایی ک گفتن بریز دور

سرم نیاسینامید اوردینری بزن بعدشم ابرسان و مرطوب کننده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم دوقاشق گلاب وبااب خیار یزار یخ بزنه بعدشبا بعد شستن صورت یخ ولای پارچه نازک بزار پوستت وماساژ ...

مرسی قشنگم 

نمیدونی پوستت چربه یا خشک یا مختلط؟

مختلط شاید باشه 

خب اول مطمئن شو نوع پوستت چیه دخی😂😂ولی شامپو بچه نزن واسه پوست اوکی نیست

😂😂دکتره گفت بزنم خو 🤷‍♀️💔نمیزنم عشقم باشع

.خخ چشم

😂😂دکتره گفت بزنم خو 🤷‍♀️💔نمیزنم عشقم باشع.خخ چشم

ببین تونر و آبرسان و شوینده جز واجباته، بعضی برندها خاصیت قابض منافذم دارن، من خودم دیر فهمیدم ولی خب الان دارم رعایت میکنم راضی م

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز