2777
2789

امروز سرما خورده بودم تو خونه دراز کشیده بودم ک داشت بدوبدو میکرد ک یهو پرید رو شکمم انقد درد گرفت من خیلیییی زدمش تا زمانی که نفسش بند اومده بود😭😭😭😭😭😭

نگین تازه وارد تعلیق شده بودم دوباره با ی اکانت دیگه اومدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم برای اون بچه اخ خداااا من خودم دوتاشونو دارم دمار از روزگارم درمیارن شاید داد بزنم ولی قلبم میلرزه دست بزنم بهشون

دیگه نکن اینکارو تروخدا اینبار که گذشت فردا غیرمستقیم براش کاری کن توی ذهنش محو بشه اینکار شما

الهی بمیرم برای اون بچه اخ خداااا من خودم دوتاشونو دارم دمار از روزگارم درمیارن شاید داد بزنم ولی قل ...

دیشب خویش کردن

نگین تازه وارد تعلیق شده بودم دوباره با ی اکانت دیگه اومدم 

عزیزمممم 

منم دیشب حالم خوب نبود تازه دارو مو زده بودم پسرم یه کار اشتباهی انجام داد که خیلی مهم هم نبود اما برای اولین بار سرش بدجوری داد زدم 🥲 بغضش گرفت رفت اتاقش درم بست 

رفتم بهش سر بزنم دیدم خوابش برده 

دست خودمم نبود  

خیلی بده ما بعضی وقتا نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم منم گاهی از دست دخترم خیلی عصبی میشم البته دختر من ۸ ماهشه اونجور وقتا از شدت خستگی و عصبانیت گریه میکنم دخترمم نگام میکنه😭

یه ماه پیش سر بچم داد زدم بعد هشت سال،هنوز عذاب وجدانش منو ول نکرده...شاید فکر کنی با چند خوراکي سرشوهم اوردی..ولی تا بزرگ بشه هیچ وقت یادش نمیره...تو مواقع عصبانی شدن برو صورتتو بشور...یه آبی بخور ...

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.