2777
2789

عشق اولم که الان ازدواج کرده بعد چند سال پریشب پیامم داد و من احمق جواب سلامش دادم گفتم ازدواج کردی چرا پیام میدی

میدونم که یه ادم بدردنخوری و لا شی شده 

و حرف زد و از زنش گفت 

داشتم عذاب میکشیدم از عذاب وجدان داشتم میمردم 

پیامش دادم که مهمی این حرفو میزنم ترخدا ارزش ندارن زندگی تونو خراب کنید اون گناه داره میدونم که دختر خوبیه مراقب زنذگیت باش اذیتش نکن چون میدونم عذاب میده زنشو گفتم از خدا میخام زندگیتون پر از برکت باشه و جففتون باهم خوشبخت باشین من عذاب وجدان دارم الان جوابتو دادم گناه داره خانمت منو نفرین نکنه از دلش رد نشه و خدافز 

بلاکش کردم

خدا شاهده که داشتم میمردم از عذاب و فکر زنش بودم خدایا اون چی می‌کشه الان😭

دارم میمیرم از عذاب وجدان میدونم چقد آدم کثافتی ام میدونم از اون روز دیوونه شدم چرا جواب دادم چرا آخه😭😭من ۱۸سالمه میدونم خریت کردم بچگی کردم😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیلی دوست داره از این حس پاک و عقل کاملت مشخصه عزیزم❤غصه نخور اما هیچ ارتباطی ریگ باهاش نداشته باش حتی اگ بگه زنم خیانت کزده یا …

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

کار خوبی نکردی جواب دادی بلاک نگهش دار عزیزم و خوبه که فهمیدی اشتباه کردی

می‌دونم عزیزم اشتباه کردم از خودم متنفرم روم نمیاد حتی فکر کنم به کاری که کردم😭 طفلی اون دختر گیر چه آدمی افتاده بمن پیام داد مطمعنم با بقبه ام هم صحبته

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
اشکالی نداره خوب گفتی دیگه اصلا جواب نده

مرسی عزیزم 

خوووووبه بابا چقدر شلووووغش کردی عووووووووو

آخه می‌دونی میگم نکنه اون دختر بفهمه شوهرش بمن پیام داده تو دلش به من اه بکشه 

من تو این سایت دیدم دختره ۲۰ ساله متاهل بوده رفته با یه معتاد ۳۰ ساله به شوهرش خیانت کرده 😂 تو که کاری نکردی بابا دیگه جوابشو نده فقط

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

خدا خیلی دوست داره از این حس پاک و عقل کاملت مشخصه عزیزم❤غصه نخور اما هیچ ارتباطی ریگ باهاش نداشته ب ...

مرسی فداتشم برام دعا کن ترخدا 🤍

هی پیام میداد قسم میخورد داره جدا میشه رفته قهر اون دختر بیچاره آکا می‌دونم که دروغ میگه برا اینکه همه چی مودبانه تموم بشه اونارو نوشتم 

من تو این سایت دیدم دختره ۲۰ ساله متاهل بوده رفته با یه معتاد ۳۰ ساله به شوهرش خیانت کرده 😂 تو که ک ...

باش فداتشم مرسی

خب تو که باهاش نلاسیدی راهنمای کردی و بعدم بلاکنترس چیزی نمیشع

نمیدونم خدا بگذره ازم