2777
2789
عنوان

بحث زندگی و آینده م هست میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 34 پست

بهترین کار پاک کردن شمارشه

مطمئن باش اگه جدی میخواستت حداقل یه پیام میداد یا جلو میومد پس الکی خودتو گول نزن 

حالا میتونی برا راحت کرذن خیال خودت احساستو بیان کنی ولی مطمئن باش چیزی بدست نمیاری نهایتا احساساتت رو به بازی میگیره

اینو به یاد داشته باش پسری که تو رو بخواد هرگز معطل نمیکنه و نمیذاره از دستت بده

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
از کجا شناختیش؟

یه ارتباط کاری بود 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه آدما تا این حدی که تو ذهنمون و تصوری که از دور ازشون ساختیم جذاب نیستن  

این مدت طولانی میخواستیش چون نداشتیش و نزدیکش نبودی وگرنه همچین هم حسرت برانگیز نبوده 

دوم اینکه بهش بگو و خودتو راحت کن خلاص 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
🤔😐چند سالت اون چند سالش فامیله فامیل نیست یکم بیشتر توضیح بده

در این حد بگم همه چی عالی بود اما از روزی شروع شده من عکس هاش از استوری هاش ذخیره کردیم و بعد دو سه سال واسش فرستادم و اون دیگه جواب من نداد شوک شد 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
در این حد بگم همه چی عالی بود اما از روزی شروع شده من عکس هاش از استوری هاش ذخیره کردیم و بعد دو سه ...

🤔🤔🤔🤔کجا باهاش آشنا شدی ؟؟! 

بنظرم اینطور خیلی داری اذیت میشی 

بهش بگو نه مستقیم ولی باهاش در ارتباط باش 

من خودم اینقدر مغرور بودم نمی‌تونستم به کسی بگم دوسش دارم 

فامیل نیست مال شهر دیگه ای هست در واقع کلانشهر

اگه فامیل نیست بهش بگو عشق شهامت میخواد عشق پاک لیاقت میخواد دوستم عاشق یه پسره بود پنج سال خواستگار خوبی براش پیدا شد من رفتم به پسره گفتم فلانی خواستگار خوبی داره یه چیزی میگم بین خودمون باشه قول بده به کسی نگی پسره هم گفت بگو باشه گفتم فلانی من می‌دونم ده تا خواستگار خوب رد کرده دختر خوبیه حیفه نذار از دستت بره هم دورادور میشناسیش هم اصیل و زیباست پسره رفت خواستگاریش و ازدواج کردن بعدها فهمیدم پسره عاشق من بود من اینا گفتم فکر کرده دل من پیش کس دیگه ای هست پروندمش 

محیط ها ناسالم هست خانما وارد روابط آزاد بدون اطلاع خانواده ها نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن از احساس هیجان فاصله بگیر افکارتو پرت شلوغ میکنه واز هدف هات دور میمونی از فکرت هم بیار بیرون چون کار فکرهای انرژی منفی هستن وبهم ریختن افکار دارن بعد نشخوارذهنی ایجاب میشه باخودت بیشتر حرف میزنی واراده هاتو میارن پائین و‌گریه های تنهایی هاتون زیاد میشه اسیب هستن همشون خودتون فراموش نکنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

🤔🤔🤔🤔کجا باهاش آشنا شدی ؟؟! بنظرم اینطور خیلی داری اذیت میشی بهش بگو نه مستقیم ولی باهاش در ارتبا ...

ارتباط کاری خارج از شهرم یعنی شهر اونا 

1 سال خورده ارتباط کاری بود 

البته من اهل رفیق و دوستی با هم جنس و غیر هم جنسم نبودم نیستم و نخواهم بود 

منتها این اولین و تنها عشقه

نمیشه بهش بگم آخه تا حالا دو الی سه بار پیام تبریک مناسبت هام سین کرده جواب نداده یعنی تابستون یادش کردم به نشونه زحمات و کمک هاش اما باز هم جواب نداد منتها شماره م سیو کرد

میفهممتمنم همینمو 4،5 روزه تصمیم جدی گرفتم فراموشش کنم

❤️❤️❤️❤️❤️

عشق یه طرف آدم می‌سوزونه نمیشه بیخیالش شی؟

میترسم 

میترسم دیگه هیچ وقت طعم عشق نچشم 

میترسم در آینده هم ازدواج کنم صرفا به وابستگی و یه علاقه ساده باشه و عین این جنون و عشق نباشه 

من به شما این راهکارو پیشنهاد نمی کنم ولی اگه خودم بودم احساسمو بیان میکردم و خیلی زودتر از اینها ت ...

کاش شهامت این کار داشتم 

ارتباط کاری همه چی عااااالی بود ولی من عکس هاش از پروفایل و... ذخیره کردم بعد دو سه سال واسش فرستادم و پایان ارتباط کلید خورد چون شوک شد و دیگه جوابم نداد البته من دو الی 3 بار دیده فقط به خاط مناسبت پیام میدادم اما خب سین می‌کرد و جواب نمیده 

یعنی متوجه شده؟ 

اوووو ۸ سااااال

نه میشه گذشته رها کرد رها کنم هم یه بخشیش تا ابد با من هست 

نه میشه اونقدر به آینده متکی بشم چون میدونم دیگه هیچ وقت همچین حسی تجربه نمیکنم که اعماق وجودم باشه و انقدر پاک 

اشتباه کردی خواستگار رد کردی،این علاقه یک طرفه به چه درد میخوره، وارد یه رابطه احساسی و منطقی شو،مثل ...

مرسی از راهنمایی تون 💚💚💚💚💚

در هر صورت خودتی که باید تصمیم بگیریاما زودتر تصمیم بگیر 8 سال صبر کردی یهو خبر عروسیش نیادضمنا اگه ...

ارتباط کاری همه چی عااااالی بود ولی من عکس هاش از پروفایل و... ذخیره کردم بعد دو سه سال که ارتباط کاری تموم شده بود واسش فرستادم و پایان ارتباط کلید خورد چون شوک شد و دیگه جوابم نداد یعنی بعدش من دو الی 3 بار دیگه فقط به خاطر مناسبت پیام میدادم اما خب سین می‌کرد و جواب نمیده

البته من اهل رفیق و دوستی با هم جنس و غیر هم جنسم در عمرم نبودم نیستم و نخواهم بود 

میترسم 

میترسم در آینده هم ازدواج کنم صرفا به وابستگی و یه علاقه ساده باشه و عین این جنون و عشق نباشه 

اشتباه نکن به افراد دیگه هم اجازه بده بیان خواستگاری حرف بزن مشاوره برو اگه جوابتو نداده اونقدر مغرو ...

ارتباط کاری همه چی عااااالی بود ولی من عکس هاش از پروفایل و... ذخیره کردم بعد دو سه سال که ارتباط کاری تموم شده بود واسش فرستادم و پایان ارتباط کلید خورد چون شوک شد و دیگه جوابم نداد یعنی بعدش من دو الی 3 بار دیگه فقط به خاطر مناسبت پیام میدادم اما خب سین می‌کرد و جواب نمیده

البته من اهل رفیق و دوستی با هم جنس و غیر هم جنسم در عمرم نبودم نیستم و نخواهم بود 

میترسم