2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

245 بازدید | 15 پست

امشب جمع کردم اومدم خونه مامانم دیگ میخوام همه چیو تموم کنم اونم با دوتا بچه انگار ی بار خیلی سنگینی رو پشتمه چیکار کنم هم با خودم میگم کاش نمیومدم منکه تا الان تحمل کردم از این ب بعدم تحمل میکنم باز از طرفی میگم اینقدر هر کار دلش خواست کرد و من اومدم خونه مامانم و باز برگشتم اینقدر پرو شد میدونین چیه من تا امشب ب مامانم اینا نگفتن ک کتکم زده اما امشب بدن کبودمو مامانم خیلی اتفاقی دید و زنگ زد به شوهرم ک این چ وضعشه اونم گفت همین ک هست زنگ زد ب پدرشوهرم ک چرا دخترم اینجوری بعد مامانم گفت دخترمو میبرمش این چ وضع زندگیه پدر شوهرم گفت هرکار میخواین بکنین برین طلاقشو بگیرین اونکه نمی‌خواد زندگی کنه تازه منو مقصر دونستن 😔شما جای من بودید چیکار میکردین؟

بچه هارو بنداز گردنش مهریه بزار اجرا .بیا خونه بابات .ولش کن 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی جنس نر هیچ وقت پشیمون نمیشن از کاراشون الهی سر دختراشون بیاد 

برو پزشک قانونی نامه بگیر بعدش اگر انیدی داری برو سر زندکی اگر نا انیدی بیخیالش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

جالبه یکی دیگه کتک میزنه بعد این تویی که نمیخوای زندگی کنی 

انگار طرف باید سرشو بذاره کنار باغچه ببره اینم جیکش در نیاد تا بشه زن زندگی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمیتونم بدون بچه هام می‌دونم ک اون از خدامه و الان می‌ره دنبال عشق و حالش

یعنی چی نمیتونی. بچه هارو بندازی گردنش قشنگ پدرش در میاد .هیچکی مهمتر از خودت نیس .

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

عزیزم دوتا بچه داری باید بیشتر فکرکنی

خیلی فکر کردم حتی امشبم پشت گوشی گفت همین ک هست گریه کردم ک تو این مدت ی هفته ک منو کتک زدی نکردی بگی دوساعت بیا بریم بیرون از دلم در بیاری گفت از این ب بعد هر بار بخوای چیزی بگی کتک میخوری میدونی خیلی پرو شده دیگ

نمیتونم بدون بچه هام می‌دونم ک اون از خدامه و الان می‌ره دنبال عشق و حالش

بچه هارو بده به خودش 

اینجوری که نمیشه همش تو ضرر کنی بذار اونم پای اشتباهاتش بسوزه نتونه راحت بره دنبال زندگیش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی فکر کردم حتی امشبم پشت گوشی گفت همین ک هست گریه کردم ک تو این مدت ی هفته ک منو کتک زدی نکردی بگ ...

آخی عزیزم یعنی سر هر چیزی دست بلند میکنه روت؟

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.

عزیزم من به چشم خودم دیدم مرده دست به زن داشت بی احترامی میکرد و زن رو دوست نداشت ...زن چله ی زیارت عاشورا به روش حق شناس گرفت مرده دیگه از کل نازک تر به زنه نمیگه یعنی باچشم خودم دیدم میخوای شما هم امتحان کن الهی به حق امام حیین (ع) حاجت روا بشی زندگیت خوب بشه

عزیزم من به چشم خودم دیدم مرده دست به زن داشت بی احترامی میکرد و زن رو دوست نداشت ...زن چله ی زیارت ...

اخه شوهر من خیانتم میکنه با ی زن خراب رابطه داره اونو چیکار کنم دست بزن داره خسیس هست هر وقت کتک زد یا ناراحتم کرد بعدش ی عذر خواهی نکرد

اخه شوهر من خیانتم میکنه با ی زن خراب رابطه داره اونو چیکار کنم دست بزن داره خسیس هست هر وقت کتک زد ...

اتفاقا یه خانمی تو همین نی نی سایت گفته بود شوهرش خیانت میکنه مشروب میخوره....با همین چله حاجت گرفته بود از خدا و اهل بیت به خصوص حضرت زهرا بخواه یه راهی جلوت بزارن خیلی دعا کن نماز شب بخون و تلاشتم بکن برای زندگیت ان شاالله خدا کمکت کنه