2777
2789

راسته میگن پرکلاغی یا مشکی بذاری مخصوصا پرکلاغی مو خراب میشه وزود سفید میشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفید نه ولی پرکلاغی میزان اسیبش به مو از دکلره بیشتره

جدی.من نمیدونستم چندسری گذاشتم. رنگ تیره چی خوبه؟

شماره چند؟ نمیخاک روشن بشه اصلا.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

جدی.من نمیدونستم چندسری گذاشتم. رنگ تیره چی خوبه؟ شماره چند؟ نمیخاک روشن بشه اصلا.

زیاد رنگ تیره نذار

چون اگر بخوای بعدا موهاتو از روش دکلره کنی خیلی اسیب میبینه

سری رنگ های شماره ۴ و ۵ N هم نسبتا تیره هستن

همچنان امیدوار

زیاد رنگ تیره نذارچون اگر بخوای بعدا موهاتو از روش دکلره کنی خیلی اسیب میبینهسری رنگ های شماره ۴ و ۵ ...

شوهرم که رنگ نمیذاره بکنم. میخام تیره باشه.دکلره که اصلا نمیذاره.

برم بگم N5یاN4 بده؟

عزیزم رنگ موهای خواهر من مشکیه بعد خیلی دیر رنگ میگیره.میخاد ی رنگ قهوه ای فندوقی بزاره بدون دکلرهچ ...

روی موی طبیعی زیاد نمیشه رنگ روشن در اورد

فوقش قهوه ای روشن بشه اونم با دوبار رنگ کردن

خواهرت که موهاش دیر رنگ میگیره با اکسیدان ۹ درصد رنگ بزنه،،رنگ دودی شماره ۱۰ یا طبیعی شماره ۱۰ بزنه

خیلی قهوه ای خوشرنگی میشن

همچنان امیدوار

تیره ترجیحا نزدیک ب مشکیچون موهام ک درمیاد نمیخوام سه رنگ بشه

اگه خیلی تیره میخوای N شماره ۳ و ۴

اگر قهوه ای متوسط میخوای N شماره ۵ یا ۶

اگر روشن میخوای اکسترا شماره ۷ + شکلاتی ۶+ طلایی ۶

ترکیب سومی برای موهایی که خوب هستش که سفیدی زیادی دارن چون هم سفیدی رو میگیره و هم یه رنگ خیلی روشن و قشنگ میشه

همچنان امیدوار

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792