2777
2789
عنوان

خیانت

39 بازدید | 1 پست

چند سال پیش بود دوران عقدم من و شوهرم از دوتا شهر مختلف بودیم من اصفهان و اونا تهران برا همین هر به چندماه همو میدیم عاشقش بودم طوری ک موقعی ک میخاستیم از هم جدا بشیم زار زار گریه میکردم از دوریش... همه چی گذشت تا اینکه یه روز یه پیام نحس اومد دایرکت اینستام خلاصشو براتو میگم اینکه خبر داری شوهرت بهت خیانت میکنه سریع تر ازش جدا شو و اینکه رو جدا شدن خیلی تاکید داشت خودشم معرفی نکرد و سندی برا حرفاش رو نکرد چند روز گذشت چند روزی ک من نصف عمرشدم شب تا صبح میلرزیدم زیر پتو اونقدر فکرای مختلف اومد تو سرم ک حد نداشت شک تردید مث خوره افتاد به جونم مسئله رو به شوهرم گفتم هزار جور قسم خورد ک نه دشمنیه باورنکن حتی پاشد اومد دست گذاشت رو قران ک دروغه ...چند روز گذشت بازم پیام اومد ک چیشد فکراتوکردی؟منم بلاکش کردم چند وقت با شوهرم قهر بودم ولی بعد سر اینکه نتونسم قانع کنم خودمو ک این قضیه راسته یا نه بناروگذاشتم سر اینکه کسی بوده دشمنی داشته یا شایدم یه فکر دیگ ای داشته  البته خانواده شوهرم تو خانواده ی خودشون یه دعوای خیلی بزرگ کرده بودن و دشمن داشتن !فکرم سمت اونام رفت فکرم هزار جا رفت تا الان ک دو سال ازون قضیه گذشته و ما زیر یه سقفیم و منی ک هنوزم تو خلوت به اون پیام فک میکنم ک نکنه راست بوده کاش طلاق میگرفتم و خودمو از شر این شک راحت میکردم ازون قضیه به بعد همه چی عوض شد اونقدر غصه خوردم ک الان یه ادم درب و داغونم چه روحی چ جسمی حتی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم و دلم برا شوهرم میسوزه ک اگ دروغ باشه چقد طفلکه... شما جای من بودید چیکار میکردید کاش اون ادمی کاون پیامو بهم داد چه راست چه دروغ خدا جوابشو بده ک زندگی منو اینجوری کرد😔

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

ای.د.ی ر.و.بی.کا: P_z_314_70

ا.ید.ی ت.ل.گ.ر.ا.م: consultation4