2777
2789
من عفونت قارچی واژن داشتم که در بارداری هم زیاد شد اما چون سوزش و خارش نداشتم جدی نگرفتم.این اواخر د ...

چه بد 😞 انءشالله دوباره زود باردار بشي

از كجا بفهميم عفونت داريم يا نه؟؟؟

نشونه خاصي داره؟؟

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
راستی یه خانومی بود میگف دوتا سقط داشتم اولیش توهشت هفگی قلبم داشت دومی بارداری پوچ بود.میگفت ازمایش ...

نه دبگه..داروهای جلوگیری از سقط با منشا نامعلوم یا خونی آسپرین و هپارین و واسه مشکل ایمنی.سرم ivig و قرصی پردنیزون..دیگه مرسوم شده از بارداری دوم با سابقه سقط هپارین میدن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم درکت میکنم که میگم بررسی کن.یهو میبینی با یه آسپرین کوچولو مشکل حل میشه یا اصلا میبینی ان شا ...

برام دعا کن مهربونم.شما مشکل انعقادی داشتیم که سقط میشد جنین هاتون؟دوباره کی  اقدام میکنین ؟ازخدا میخوام یه نی نی خوشگل بهتون بده🙏

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
نه دبگه..داروهای جلوگیری از سقط با منشا نامعلوم یا خونی آسپرین و هپارین و واسه مشکل ایمنی.سرم ivig و ...

درسته خیلی ممنونم ازت🙋😘

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
برام دعا کن مهربونم.شما مشکل انعقادی داشتیم که سقط میشد جنین هاتون؟دوباره کی  اقدام میکنین ؟ازخ ...

من ۷ساله اقدامم.۴تا سقط کردم..سر اخری فهمیدم چیزی به عنوان ایمنی و انعقادی هست..۲سال پیش.رفتم دکتر رزاقی آز داد.انجام دادم..هم ایمنی هم انعقادی مشکل داشتم.بعد تشخیص علت سقط دیگه باردار نشدم..۲سال بیشتره..تا ببینیم خدا چی میخواد.فداتم.ان شالله خدا به همه منتظرا نی نی بده😙😙😍

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
درسته خیلی ممنونم ازت🙋😘

نگران نباش.الانم روحیتو خیلی خوب نگه دار..خیلی خیلی خوب..تا نی نی بعدی رو اقدان کزپردی سریع بیاد بغلت

چه بد 😞 انءشالله دوباره زود باردار بشي از كجا بفهميم عفونت داريم يا نه؟؟؟ نشونه خاصي داره؟؟

رنگ ترشحات به زردی یا سبزی بزنه یا حالت سفید غلیظ مثل پنیر له شده باشه عفونته.آزمایش فاکتور های خون هم پزشکیت برات مینویسه همون اوایل باداری با. چکاب ها. دیگه اگه ننوشت برو یه دکتر عمومی بده بنويسه  بگو برای چکاب میخوام بعد که جواب گرفتی میزان wbcنشون دهنده تعداد گلبول های سفیده اگه بالای 10000 باسه یعنی عفونت در بدنت هست که اون موقع باید پیگیر علت و درمان باشی.مراقب سرماخوردگی و هر مریضی توی این دوران باشید چون بدنتون حساسه و مراقبت بیشتری میخواد اگه مریض بشید 

سلام منم تو ۶ هفته جنین نبود و سقط شد.خیلی داغونم نا امیدم .خسته شدم .😔😔همش میترسم بعدیمم اینطوری شه😔

هربچه ای میبینم داغ دلم تازه میشه.به حامله ها با حسرت نگاه میکنم .مامانم میگه انگار ۴۰ سالشه ک انقد ناامیده 😥😥

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
من ۷ساله اقدامم.۴تا سقط کردم..سر اخری فهمیدم چیزی به عنوان ایمنی و انعقادی هست..۲سال پیش.رفتم دکتر ر ...

عزیزم خداییش این دکتر ا دلسوز نیستن فقط باید خودمون پیگیر حالمون شیم اونا فقط پول میشناسن.اگر همون بعد سقط این ازمایشارو مینوشتن اینجور طول نمیکشید.خدا بزرگه انشالا همه مون دامن مون سبز بشه🙏😍😘

عزیزم خداییش این دکتر ا دلسوز نیستن فقط باید خودمون پیگیر حالمون شیم اونا فقط پول میشناسن.اگر همون ب ...

آره دیگه با این شرایط فقط باید خود آدم تلاش کنه راه پیدا کنه.بیشترشون فکر تیغیدنن..ان شالله😙

رنگ ترشحات به زردی یا سبزی بزنه یا حالت سفید غلیظ مثل پنیر له شده باشه عفونته.آزمایش فاکتور های خون ...

مرسي دوستم كه لطف كردي و كامل توضيح دادي ممنون عزيزم😍

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
سلام منم تو ۶ هفته جنین نبود و سقط شد.خیلی داغونم نا امیدم .خسته شدم .😔😔همش میترسم بعدیمم اینطوری ...

باورت میشه من وقتی بچم سقط شد خدامنو ببخشه خیلی مادرم اذیت شد همش گریه وناله میکردم وقتی هم سقط شد سه روز طول کشید حتی دستشویی منو میبرد و منو میشست و عوضم میکرد 😭😭😭😭میگه بهم ژینوس بس کن انقد گریه نکن منم داغون کردی .ولی میترسم میگم چرا اینجور شد میترسم دوباره حامله نشم😭این انتظار کی تموم میشه خدا

سلام منم تو ۶ هفته جنین نبود و سقط شد.خیلی داغونم نا امیدم .خسته شدم .😔😔همش میترسم بعدیمم اینطوری ...

نا امیدی نداره به قول مامانم زیر بغلت پر بچه اس اراده کنی حامله ای و بچه به بغل میگیری.قدیمیا 15 بار حامله میشدن چندتاش سقط میشود آخر سر چندتا بیشتر نمیموند .حالا که پزشکی پیشرفت کرده و نیاز نیس شما ها این همه حامله بشید به امید اینکه آیا یکیش بمونه یا نه.غصه نخور  بچه نداری یه درده داشته باشی چندتا درده ولی خب همینشم عزیزه برا همه و همه دنبالشن.

باورت میشه من وقتی بچم سقط شد خدامنو ببخشه خیلی مادرم اذیت شد همش گریه وناله میکردم وقتی هم سقط شد س ...

اره گلم خیلی درکت میکنم تا بچه ببینم چشمام پر از اشک میشه.ولی باز توکل به خدا .آدم نباید به خاطر کاری که نشده غصه بخوره خدا دامن هممونو سبز کنه چاره ای نیست باید کنار اومد و البته استرس خیلی بده

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
نا امیدی نداره به قول مامانم زیر بغلت پر بچه اس اراده کنی حامله ای و بچه به بغل میگیری.قدیمیا 15 بار ...

درسته ولی سقط خیلی بده .آش نخورده دهان سوخته ایم.خدا خودش رحم کنه بهمون من که طاقت ندارم با امید خدا عید اقدام میکنم😁