2777
2789
عزیزم غصه نخور.من 18هفتگی سقط شد هنوز یه ماه ازش نگذشته. به اندازه زایمان طبیعی درد کشیدم خیلی سخت ب ...

عزیزم

چه سخت

انشالله هروقت آمادگی داشتی اقدام کنی و زود باردار شی و این بار بچه ی سالم نصیبت میشه

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما اونا که بیشتر یه سقط داشتید.حتما برید آزمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بدید.۸۰درصد سقطا بخاطر این مشکلاس

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
مگه با نزدیکی بچه سقط میشه؟

والا نمیدونم رفتم زایشگاه چون پنجشنبه اینجور شد شانس بد من. فتش که ازنزدیکی بوده. دیگه میگن تا دوازده هفته که بچه جاش محکم میشه مواظب باشین.

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
خانوما اونا که بیشتر یه سقط داشتید.حتما برید آزمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بدید.۸۰درصد سقطا بخاط ...

من اولین سقطم بود ولی همش توفکرم واسه این ازمایشا انقد تو نی نی سایت دیدم وخوندم خل شدم.میترسم دوباره زبونم لال اینجور بشم.از طرفی هم هزینه این ازمایش هاخیلی گرونه😔

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
والا نمیدونم رفتم زایشگاه چون پنجشنبه اینجور شد شانس بد من. فتش که ازنزدیکی بوده. دیگه میگن تا دوازد ...

ببخشید مگه نزدیکیتون عمیق بود؟اخه شنیدم عمیق نباید باشه و اهسته باشه اتفاقی نمیفته

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
عزیزم چه سخت انشالله هروقت آمادگی داشتی اقدام کنی و زود باردار شی و این بار بچه ی سالم نصیبت میشه

ممنونم.دوستان سقط من به دلیل عفونت زنان و فعالیت زیاد بود کهذمتاسفانه متوجه نشدیم. حتما قبل از بارداری هرگونه عفونت رو درمان کنید و درطول بارداری هر علامتی رو جدی بگیرید.من بی تجربه بودم و کلا خونسرد و نتیجه اینطوری شد شنا مراقب باشید.

ببخشید مگه نزدیکیتون عمیق بود؟اخه شنیدم عمیق نباید باشه و اهسته باشه اتفاقی نمیفته

والا ملاحظه هم کردیم ولی ببخشید اینو میگم من جلوگیری نداشتم درحالیکه تو سایت خوندم تو سه ماه اول نباید اسپرم وارد رحم بشه 😔

ممنونم.دوستان سقط من به دلیل عفونت زنان و فعالیت زیاد بود کهذمتاسفانه متوجه نشدیم. حتما قبل از باردا ...

چه عفونتي دوستم؟

علامتت مثلا چي بود؟

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
من اولین سقطم بود ولی همش توفکرم واسه این ازمایشا انقد تو نی نی سایت دیدم وخوندم خل شدم.میترسم دوبار ...

عزبزم نگران نباش.ان شالله آخریش بود و تمام..ولی برو بررسی شو بعد باردار شوووو.با خیال راحت..نه هزینه هاش خوبه.معمولیه آزمایشا.با بیمه نهایت بشه ۲۰۰هزارتومن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
والا ملاحظه هم کردیم ولی ببخشید اینو میگم من جلوگیری نداشتم درحالیکه تو سایت خوندم تو سه ماه اول نبا ...

اهان.انشاالله بزودی باردار میشی گلی بلخره .توکل کن بخدا

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
عزبزم نگران نباش.ان شالله آخریش بود و تمام..ولی برو بررسی شو بعد باردار شوووو.با خیال راحت..نه هزینه ...

اره میرم پیگیر میشم دکترم میگف اولین سقط برسی نمیشه ولی من که نمیتونم ریسک کنم روح و روانم سراین یکی خیلی بهم ریخت دست میزدم به شکمم واحساس میکردم دیگه نیست تو شکمم و نمیتونستم نازش کنم هرجا بودم دست میزاشتم روشکمم و زار زار گریه میکردم😔

اره میرم پیگیر میشم دکترم میگف اولین سقط برسی نمیشه ولی من که نمیتونم ریسک کنم روح و روانم سراین یکی ...

ای جانم درکت میکنم که میگم بررسی کن.یهو میبینی با یه آسپرین کوچولو مشکل حل میشه یا اصلا میبینی ان شااااااللله مشکلی نیست و جنین یه مشکل ژنتیکی داشته. به نفع خودته .من ۴تا سقط داشتم تقریبا بدترین شرایط رو گذروندم.اگه اون وقتام یکی راهنماییم میکدد خیلی اتفاقای بهتر برام پیش میومد..عزیزم حتما بررسی کن.جواب آز اومد برو اقدااااام مجدد..

چه عفونتي دوستم؟ علامتت مثلا چي بود؟

من عفونت قارچی واژن داشتم که در بارداری هم زیاد شد اما چون سوزش و خارش نداشتم جدی نگرفتم.این اواخر دچار سوزش و خارش هم شدم که با روش های سنتی و ژل های شستشو آروم میشدم اما مهمترین فاکتور آزمایش گلبول سفید خونم بود که رفته بود روی 21000که نشون میداد عفونت جدی در بدنم هست.من تا نوبت دکتر بگیرم و برم دیگه بچه سقط شد البته بارداری من دوقلویی بود و فعالیتم هم زیاد که مجموع اینها باعث باز شدن دهانه رحم و پس زده شدن بچه به دلیل عفونت شد.

عزبزم نگران نباش.ان شالله آخریش بود و تمام..ولی برو بررسی شو بعد باردار شوووو.با خیال راحت..نه هزینه ...

راستی یه خانومی بود میگف دوتا سقط داشتم اولیش توهشت هفگی قلبم داشت دومی بارداری پوچ بود.میگفت ازمایش انعقادی خونم انجام ندادم ولی ایندفعه باردار شدم دکترم واسه محض احتیاط واسم هپارین تجویز میکنه امپولشو.همش فکر میکنم ایشون که ازمایش ندادن سرخوداستفاده میکنن بدنیس؟