2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچم تو 8هفته سقط شد دو هفته پیش قلبشم تشکیل شده بود شب قبل نزدیکی داشتم با یکم فعالیت خونه نمیدونم مال اون بود یا نه شش صبح ش افتادم خونریزی خیلی سخت بود برام خدا سرهیشکی نیاره.دیگه حرف های مادر شوهرم بماند😔😔

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
چرا سقط شد مشكلش چي بود دوستم؟؟؟؟

بچه تو هفته 8 خودبخود مرده بود تو هفته 12 رفتم سونو غربالگری بدم گفتن مرده😭😭😭 حتی قلبشم تشکیل شده بود رفتیم صداشو شنیدیم ....

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
توکل به خدا بارداری اول بود  مال شما چرا سقط شد؟چه مدت بعد باردار شدین؟

نمیدونم والا

گفتن تا سه ماهگی اگه بیفته جنین مشکل داشته. پیگیری هم نکردن گفتن سقط اول مهم نیست و اینا. منم بی خیال شدم، حدود ۴ ماه بعد

ولی تو فک نکنم لازم باشه انقدر صبر کنی. چون ۵ هفته کم بوده. حالا تحت نظر پزشک باش

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
نمیدونم همینجوری خونریزی کردم

عزیز تشکر هفته پایین دلیلش مشکل ضعف نطفه هست 

خودت و شوهرت رو تقویت کن آن شا الله زود دوباره مامان میشی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
منم بچم تو 8هفته سقط شد دو هفته پیش قلبشم تشکیل شده بود شب قبل نزدیکی داشتم با یکم فعالیت خونه نمیدو ...

واقعا منم از اون موقع همش میگم خدا واسه هیشششکی نخواد

عزیز تشکر هفته پایین دلیلش مشکل ضعف نطفه هست  خودت و شوهرت رو تقویت کن آن شا الله زود دوباره م ...

راس میگه

شایدبد نباشه همسرت آزمایش اسپرم بده، از دکترت بپرس

عزیزم غصه نخور.من 18هفتگی سقط شد هنوز یه ماه ازش نگذشته. به اندازه زایمان طبیعی درد کشیدم خیلی سخت بود.هفتها بالا بود باید دفنش میکردیم الان گاهی میرم سر مزارش و خیلی دلتنگش میشم.دکترم گفته سه ماه دیگه میتونم اقدام کنم ولی خودم فعلا نمیخوام.باز خدارو شکر تو هفته های اول بودی و خیلی اذیت نشدی. ايشالا بارداری بعدی منم بارداری اولم بود.

واقعا منم از اون موقع همش میگم خدا واسه هیشششکی نخواد

عزیز دلم برات ازته دل دعااا میکنم نی نی خوشگلت سالم وسلامت بیاد بغل مامانش😘😘😘

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

واقعا خدا برا هیشکی نخواد خیلی سخته هنوزم غصشو میخورم بارداربشم کمتر غصه میخورم

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
به نظرتون چرا سقط میشن؟

من بعد چهار سال ناباروری و کلی دوندگی امسال که از فکر بچه بیرون آمدیم دوباره خدا خواسته باردار شدم ضعف نطفه هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
بچه تو هفته 8 خودبخود مرده بود تو هفته 12 رفتم سونو غربالگری بدم گفتن مرده😭😭😭 حتی قلبشم تشکیل شده ...

الهي حتما خيلي سخت بوده برات بالاخره سه ماه باهاش بودي

من تازه سه شنبه اين هفته اي كه داره مياد ميرم سونو قلبش

هفته ٥ رفتم گفتن تشكيل نشده

سه شنبه ميشه ٩ هفته و ٥ روزش

دعا كن دوستم سالم باشه خيلي استرس دارم

خدا انشالله دوباره يك ني ني قشنگ و سالم بهت بده

برات دعا ميكنم دوستم

براي منم دعا كن از دستش ندم😞😞😞😞

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين