2777
2789
عنوان

چه مرگمه من😑🤷🏼‍♀️

115 بازدید | 10 پست

خونه بابام جام خوبه

رفاه هست باهام‌ مهربونن دوستم دارن

انتظار زیادی ازم ندارن 

مسیولیتم کمه

ولی بازم دلم ازدواج میخواد گاهی😐

اخه اختمالا با ازدواج وضعیتم بهتر نمیشه🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

چه مرگمه پسسس؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج نیاز طبیعی بدنته چرا سرکوب باید بکنی؟؟

هر کی خانوادش خوبن ازدواج نکنه؟؟ ربطش چیه اخه؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

شاید لازم ب شخص احساسی داری 

گاهی آدم لازم داره غیراز پدر مادرش ی عشقی چیزی تو زندگیش داشته باشه 

پدرومادر عزیزن و جای خودشونو دارن

اما خب ب شخص دیگه ای که دوست داشته باشه و دوسش داشته باشی لازم داری

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

سلام چه ربطی داره

ازدواج  نیازه هر فرد هست

انتظار چیزا کارا رفتارهایی که از همسرت توقع داری از پدر مادر برادر نمییییتونی داشته باشی

چرا واقعا اینارو قاطی میکنین.

ازدواج کن ولی با آدم مناسب نه هر کسی نه هر رابطه ایی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
اخه وقتی شرایطم خوبه چرا باید دلم بحواد ریسک کنم؟

مگه میخوای بازی کنی که ریسک کنی؟؟

به 50 سالگیت فکر کن همه همسن و سال هات ازدواج کردن و با نوه هاشون و بچهاشون میرن مسافرت و...

اما تو با پدر مادر پیرت زندگی میکنی و خودتم پیر شدی

الان جوونی به 10 سال بعدت هم فکر کن

همه مون نیاز عاطفی و جنسی داریم

دوست نداری حس مادر شدن و خانواده داشتن تجربه کنی؟؟؟

نگاه ات به ازدواج متاسفانه خیلی بده انگار 14 سالته .. هنوز به بلوغ نرسیدی که میگی ریسک ..

اگر خواستگار خوب اومد برات منطقی تر فکر کن خوشبخت باشی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶