2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 15602 بازدید | 780 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی قربونت برم خیلی ممنونم ایشالله خدا حاجت دلتو بده ک به فکر بچه من بودی

فدات عزیزم انشاالله که قبوله 

الآنم مسجد جمکرانم باز دوباره دعا کردم هم برا خودت هم برا بچه 

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  https://daigo.ir/secret/9647343337

توکل ب خدا چیزی بخوره خیلی بهتره انشالله ک خوب میشه

انشالله 

نیم ساعت پیش ۳۰ سی سی شیر و یک ذره عسل بهش دادم 

دعا کنید ک خوب راحت بتونه غذا بخوره 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

انشالله نیم ساعت پیش ۳۰ سی سی شیر و یک ذره عسل بهش دادم دعا کنید ک خوب راحت بتونه غذا بخوره

خب انشاللع ک راحت بخوره و بدون عارضه باشه....

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

زدی نت این همه رو نوشتی؟😂

نه عزیزم دوره ی مزاج و درمان آقای حسینی رو از ایتا خریدم 

اونقدر پیام رضایت میاد ازشون تشکر میکنن دعاشون میکنن، دیدم نتیجه دیدن از دوره ام درمان لکنتشو برات کپی کردم فرستادم. سیصد خریدم ولی با این نتیجه هاش خیلی با ارزشتر از ایناس

چون طب اسلامیه و مطابق با آیات و روایات معصومین علیهم السلام 

سلام به همگی

چه خبر از گل پسر قوی و قهرمانِ ما؟🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام به همگیچه خبر از گل پسر قوی و قهرمانِ ما؟🥰

سلام مامانش گف یکم شیر و عسل امروز بهش دادن دیگ نمیدونم چخبرع

سلام مامانش گف یکم شیر و عسل امروز بهش دادن دیگ نمیدونم چخبرع

سلام ب روی ماهت خوبی؟ خداروشکر پس بهتره، نوش جانش باشه، انشاالله که مامانشم با خبرهای خوب میاد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ب روی ماهت خوبی؟ خداروشکر پس بهتره، نوش جانش باشه، انشاالله که مامانشم با خبرهای خوب میاد

اره دیگ مامانش هم خبر نداذه هنوز ک از همون صبی

اره دیگ مامانش هم خبر نداذه هنوز ک از همون صبی

🌸🌺💐