2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 15602 بازدید | 780 پست

سلام 

من از چند تا کاربر شنیدم که دوستتون به اسمه سارا 

به من در سایت تهمت میزنه و منو همراه چند تا کاربر دیگه تگ میکنه و میگه یکی هستیم من آیدی خودشونو ندارم که بهشون بگم گفتن شما دوستشونی ، بهشون بگو اگه یک باره دیگه متوجه بشم که تهمت زده جوره دیگه برخورد میکنم با نی نی یار هم صحبت کردم راجع به اینا .

من اصلا حتی آیدیشو هم ندارم اونوقت فکر کنین میره راجع به من دروغ میگه چی بهش میرسه من وقتی فهمیدم واقعا اعصابم خورد شد گفتم بگین بهش تموم کنه این رفتاراشو وگرنه جوره دیگه برخورد میکنم 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

سلام من از چند تا کاربر شنیدم که دوستتون به اسمه سارا به من در سایت تهمت میزنه و منو همراه چند تا کا ...

من ندیدم شما رو تگ کنه اصلا شمام تا مطمعن نشدی بیخود شاخ و شونه نکش الان تگ میکنم ببینم قضیه چیه @چرچیلم  

@ihmk2   بیاین ببینم این چی میگ....

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندیدم شما رو تگ کنه اصلا شمام تا مطمعن نشدی بیخود شاخ و شونه نکش الان تگ میکنم ببینم قضیه چیه @چر ...

چندین جا منو این چند روز تگ کرده 

الان کدوم این فرده؟ 

شاخ و شونه نمیکشم حقیقته

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

چندین جا منو این چند روز تگ کرده الان کدوم این فرده؟ شاخ و شونه نمیکشم حقیقته

من ندیدم اصلا اینا جفتشون سارا و جفتشونم دوستامن نیمدونم کدومو میگی 

من ندیدم اصلا اینا جفتشون سارا و جفتشونم دوستامن نیمدونم کدومو میگی

دومی رو میگم چون اسمی از چرچیل نبردن 

خب میاد خودش جوابتو میده من اطلاعی ندارم و ندیدم

به من گفتن شما دوستشی خودم اکانتشو ندارم 

به من گفتن شما دوستشی خودم اکانتشو ندارم

خب الان تگش کردم دوستشم وقتی چیزی نمیدونم چی بگم گفتم ک خودش میاد جوابتو میده دیگ..کی گفته بهت حالا

خب الان تگش کردم دوستشم وقتی چیزی نمیدونم چی بگم گفتم ک خودش میاد جوابتو میده دیگ..کی گفته بهت حالا

الیم و فروغی

الیم و فروغی

عااااا خب خودت تا ندیدی ب حرف کسی نکن بازم من ندیدم خودش میاد جوابتو میده لابد دلیل داره

سلام من از چند تا کاربر شنیدم که دوستتون به اسمه سارا به من در سایت تهمت میزنه و منو همراه چند تا کا ...

وا من میشناسمتون؟؟؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

من ندیدم شما رو تگ کنه اصلا شمام تا مطمعن نشدی بیخود شاخ و شونه نکش الان تگ میکنم ببینم قضیه چیه @چر ...

ندیدمشون تا حالا

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️