2821
2789
عنوان

با داداشام

191 بازدید | 16 پست

ما خانوادگی رفته بودیم شمال خونمون 

خانواده بابام اینام بودن

بعد ما رفیتم تو استخر با برادرام من کلا باهاشون راحتم

کار بدیم نکردیم

ولی زن عموم اینا حرفای چرت زدن پشت سرمون

شماها بودید چیکار میکردید

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دهن مردم رو نمیشه بست.من واسم مهم نیست بقیه فکر کنم دانشمندم یا معتاد.چیزی که واقعا هستم رو فقط به کسایی که دوسشون دارم نشون میدم و اینکه خدا درون من رو کامل میبینن خودش برام کافیه 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تخمدانم میگرفتم دستم روبه روشون میگفتم عشق های من حرفاتون به این تخمدانا سیکتیرید لطفا 😀

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خب عزیزم اگه با پوشش خوب رفته باشید که به نظر منم زنعموتینا چرت گفتن اما اگه با فکر بر اینکه داداشاتن و محرم هستن بهت با مایویی که با عرض پوزش سینه و باسن و همه جا رو انداخته باشه بیرون رفته باشید با داداشاتون داخل استخر به شخصه منم نمیپسندم

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

خب عزیزم اگه با پوشش خوب رفته باشید که به نظر منم زنعموتینا چرت گفتن اما اگه با فکر بر اینکه داداشات ...

من لخت نبودم 

چون اصلا قصد رفتن تو اب نداشتم

تاپ شلوارک تنم بود منم پریدم تو اب یهو

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

من لخت نبودم چون اصلا قصد رفتن تو اب نداشتمتاپ شلوارک تنم بود منم پریدم تو اب یهو

خب پس زنعموت زیادی عقب مونده است که فکر بد میکنه

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

👍🏼😂بنازم

والا بخدا 🤭

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز