اردشیردرازدستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 19558 عنوان شیر پاکتی 🤔 129 بازدید | 10 پست شما ها خودتون یا بچه هاتون شیر پاکتی میخورین مشکلی پیش نمیاد ؟!فکر کنم کلا مضر هست ،معلوم نیس چی میزنن که چند ماه ماندگاری داره هر موقع میدم به بچه کل گوارشش به هم میخوره کسی آگاهی داره از این نوع شیر ؟ غم برای همیشه باقی خواهد ماند . 1404/01/20 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 12164 یادم نمیاد آخرین بار کی شیر پاکتی خوردم😅گاهی از لبنیات سنتی میگیریم تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
اردشیردرازدستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 19558 یادم نمیاد آخرین بار کی شیر پاکتی خوردم😅گاهی از لبنیات سنتی میگیریم بهترین کارو میکنی غم برای همیشه باقی خواهد ماند .
rahaaaaaa_nnnaaa عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 والا من که شیر محلی ارگانیکی که مادربزرگ برامون از حیوانات میدوشه رو نمیخورم پاکتی میخورم عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3419 منم از بچگی هرموقع ازین شیرا میخورم گوارشم میریزه بهمیه دفعه که خیلی جدی شد رفتم دکتر گفت بخاطر مواد نگهدارنده که میزنن اینجوری میشم اصلااا چیز خوبی نیستازین بطریا از همه چی بهتره اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
اردشیردرازدستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 19558 والا من که شیر محلی ارگانیکی که مادربزرگ برامون از حیوانات میدوشه رو نمیخورم پاکتی میخورم بنظرم آب بخوری بهتره غم برای همیشه باقی خواهد ماند .
rahaaaaaa_nnnaaa عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 7410 بنظرم آب بخوری بهتره آره ولی خب اونا خوشمزه تره عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
zahra13799999999 عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 497 اصلا شیر پاکتی نمیخریم فقط محلی ❤️🔥با افتخار دِت لَکم❤️🔥
اردشیردرازدستم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 19558 منم از بچگی هرموقع ازین شیرا میخورم گوارشم میریزه بهمیه دفعه که خیلی جدی شد رفتم دکتر گفت بخاطر مواد ... من فقط برای دسر و کیک میخرم که هر موقع خواستم در دسترسم باشه ولی واقعا به این نتیجه رسیدم خیلی مضر هست معذرت میخوام هر موقع بچه میخوره جیشش بوی سگ مرده میده 😷 غم برای همیشه باقی خواهد ماند .
سدات عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3419 من فقط برای دسر و کیک میخرم که هر موقع خواستم در دسترسم باشه ولی واقعا به این نتیجه رسیدم خیلی مضر ه ... اره اصلا خوب نیست متاسفانهمواد نگهدارنده خیلیییی زیادی داره اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏