2789
عنوان

جراحی فک😭

249 بازدید | 12 پست

من وضع فکم داغونه 

فک بالام جلو هست فک پایین عقب...

هفده سالمه فک کردم با ارتودنسی حل میشه ولی متخصص ارتودنسی گفت جراحی نیازه و من در حد مرگ از این عمل میترسم 💔

تجربیات بقیه رو هم خوندم ترسم هزار برابر شد 

کلا آدمیم که درد نمیتونم تحمل کنم طاقتم کمه...

نمیدونم چرا خدا این مشکلو پیش پام گذاشته

الانم حالت فکم جوری هست که حتی گاهی درد میگیره 😔

اینجا کسی جراحی فک داشته یا اینکه کسی هست خودش دندونپزشک باشه باهاش مشورت کنم؟

تروخدا تجربیاتتونو از این عمل بگید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دخترعموی من فک پایین و بالاش هر دوش جلو بود ولی عمل کرد و خیلی عالی شده الان 

تا ۱۰روز سوپ میخورد و مایعات بعدش کم کم غذا خورد 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

فکر نکن فقط انجامش بده انرژی و توانش خودش میاد خدا کمک میکنه . دندانپزشک کاری نمیتونه کنه. کار جراح فکه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خواهرم جراحی بینی وفک رو باهم انجام داد بعد بیهوشی درد داشت ولی به مرور کم شد خیلی زود هم اوکی شد نگ ...

میگن بعد عمل خون بالا میارن و حالشون فوق العاده بد هست خواهر شما هم اینجوری بود؟

تا چقدر وقت نمیتونست چیزی بخوره؟

خیلیا میگن سخت ترین عمله💔

تغییر چهره اش زیاد بود؟

میگن بعد عمل خون بالا میارن و حالشون فوق العاده بد هست خواهر شما هم اینجوری بود؟تا چقدر وقت نمیتونست ...

تغییر چهره که عالیییییییییی 

خون بالا آوردن به توان خود آدم هست فک کنم 

من خودم بینی عمل کردم خونی که سر عمل تو معدم رفته بود بالا آوردم ولی خواهرم نه اینطور نبود 

در مورد غذا هم مثل بینی از سوپ واب ومرغ شروع میشه چند روز بعد برنج نرم وکمکم غذا شروع میشه ولی مثلا مغزیجات وگوشت  واینا دیرتر مرغ وگوشت له شده باید خورد ولی تا جایی که یادم میاد بعد یه هفته شروع کرد به غذا  شاید جراحی رو تو گوشی ببینی وحشتناک باشه ولی در کل انجامش وحشتناک نیست  حتما انجام بده اینقده اعتماد بنفست می‌ره بالا

فک کنم خواهرم شاغل بود بعد یه هفته رفت سر کارش کارش هم دندانسازی بود سر پایین باید کار میکرد پس نبای ...

انقدر ازش بد میگن که من الان به حدی رسیدم که کابوسم شده💔😂

سنمم کمه توانایی تحمل درد هم ندارم این ترسمو بیشتر میکنه

انقدر ازش بد میگن که من الان به حدی رسیدم که کابوسم شده💔😂سنمم کمه توانایی تحمل درد هم ندارم این تر ...

نه اصلا نگران نباش هر جراحی بعد عمل درد داره ولی دارو میدن دردش کمتر میشه  نگران نباش برو عمل کن انشالله بهترین برات اتفاق بیفته