2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

640 بازدید | 68 پست

ی وقتا پیش خودم میگم چرا باید تو این سن حسرت اینو داشته باشم که کسی ازم خوشش بیاد یا بهم پیشنهاد بده 

من از دخترای دیگ چی کم دارم من چه ایرادی دارم که هیچکسی نمیاد سمتم 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه ولی اصن به چشم هیچکس نمیام ۲۸ سالمه یکی عاشقم نشده اصن فکرشو نمیکردم تا این سن مجرد بمونم 

دوستام ازدواج کردن بچه دارن دخترای از من کوچکتر هم همینطور اصلا درک نمیکنم چرا برای من پیش نمیاد مگه من چمه 

سنمم که کم نیس آدمای اینجا ۵ ساله بهم میگن صبر کن صبور باش به وقتش آخه دیگ وقتش کیه وقتی توی این چند سال پیشنهاد جدی نداشتم میگم ممکنه از این به بعد هم کسی نیاد اگرم بودن نهایت ۵ نفر که یکی از یکی بدتر بودن بخدا جاهای خوبیم کار کردم 

همه جا هم میرم کافه رستوران سینما کنسرت همه پیشنهاد دارن الا من 

خب آخه من دیگ باید چیکار کنم همش باید ازدواج و عقد این و اونو ببینم 😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۲۶ سالمه نمی‌دونم چرا ازدواج نکردم تا الان منم هیچی کم ندارم واقعا. خواستگارام تا حالا تایپم نبودن. عشقمم که خانوادم نزاشتن💔

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

میفهممت. منم ۲۸ سالمه مجردم. خواستگار خیلی زیاد دارم ولی هیچکدوم به ازدواج نمیرسه. 

واقعا فکر اینکه همه دوستات مسیر زندگیشونو پیدا کردن ولی هیچ تغییری تو زندگی تو نیست دیوانه کنندس

شاید مشکل ماورایی داشته باشید یه مدت هر روز سوره طه بخونید به نیت پاکسازی و.. چون که اکثر آدمای امروزی به خاطر شرایط جامعه این مسائل رو پیدا میکنن اگر که از لحاظ اقتصادی مشکل ندارید به گوسفند عقیقه کنید هر گره ای باشه باز میشه 

به نظرم ازدواج به قیافه و تیپ نیست و فقط شانسیه

وقتی هیچ جوره نمیشه نباید باهاش جنگید چون اگه زیاد بهش فک کنی اعصاب و روانت داغون میشه. به جاش برو با پولات عشق و حال و تفریح کن. با تور برو مسافرت و اخر هفته ها برو کوه و گردش و عشق کن تنهایی شاید چند سال دیگه انشاالله بختت باز بشه

منم مثل  تو   نمیدونم  بعضی وقتا خیلی  ناراحت میشم 

بعضی ‌ وقتا هم خودمو میزنم  به  بیخیالی 

تمام تلاشمو کردم انواع چله  ختم     کلی  پول به دعا نویسها

نشد  

ذره ذره دارم  اب میشم

حتی  چهره امم دیگه  شادابی   زیبایی   قبل رو نداره   

موهام  سفید شده  ریزش شدید 

پوستم  خراب شده  

دوستام  بفکر بچه ای  دوم و سومن

حتی  دیگ  دوستی  ندارم اونا متاهلن   من مجرد حرفی نداریم

میفهممت. منم ۲۸ سالمه مجردم. خواستگار خیلی زیاد دارم ولی هیچکدوم به ازدواج نمیرسه. واقعا فکر اینکه ه ...

دیگه دارم بهدتموم کردم زندگیم فکر میکنم وقتی میبینم انقدر عقبم از دوستام و‌همسنام 

عزیزدلم باور کن ۷۰ درصد دخترا خواستگار ندارن ، چون دیگه الان همه تو رابطه دوستی هستن با همونم ازدواج میکنن . اینم بهت بگم ۸۰ درصد کسایی که ازدواج میکنن تو فضای مجازی مثل اینستا با هم آشنا میشن . دیگ دوران ازدواج سنتی و آشنایی از طریق در و همسایه و دوستی تو کوچه خیابون تموم شد.