2777
2789
عنوان

به نام مادر

86 بازدید | 4 پست

مادر، ای فرشته‌ی زمینی، ای مظهر عشق و مهربانی. رفتنت زودهنگام بود، خیلی زودتر از آنچه تصور می‌کردیم. خانه‌مان بی‌تو سوت و کور است و دلمان دریایی از غم.

یادت در قلب‌هایمان جاودانه خواهد ماند، لبخندت، نگاه مهربانت، و آغوش گرمت را هرگز فراموش نخواهیم کرد. 

مادر، ای ستاره‌ی درخشان زندگی‌مان. غروب زودهنگامت، آسمان دلمان را تاریک کرد. اما نور عشقت، همیشه در قلب‌هایمان روشن خواهد ماند.

تو رفتی، اما خاطراتت، درس‌هایت، و عشقی که به ما هدیه کردی، تا ابد با ما خواهد بود. بهشت برین گوارای وجودت.

مادر، ای دریای بی‌کران محبت. رفتنت، ساحل آرامش زندگی‌مان را در هم شکست. دلمان برایت تنگ شده، برای صدایت، برای نوازش‌هایت، و برای تمام لحظاتی که با تو سپری کردیم.

گرچه جسمت از ما دور است، اما روحت در کنارمان حس می‌شود. آرام بخواب، ای مادر مهربان.

امیدوارم این متن‌ها کمی از غم شما را تسکین دهد.

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مادر عزیزم شاید اگر تو و بابا بودین سرنوشت من چیز دیگری میشد

خیلی حیف که رفتین مادر عزیزم تو فقط ۳۹ سال داشتی که رفتی کاش حداقل عروسی بچه هاتو می‌دیدی یا نوه هات

کنار بابا بهت خوش بگذره عزیزترینم❤️

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
مادر عزیزم شاید اگر تو و بابا بودین سرنوشت من چیز دیگری میشدخیلی حیف که رفتین مادر عزیزم تو فقط ۳۹ س ...

خدا رحمتشون کنه .. امیدوارم که بلا و مصیبت ازتون دور باشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.