2777
2789
عنوان

دیشب به زن همسایه پناه دادم

516 بازدید | 34 پست

دیشب ساعت از ۱۲ گذشته بود که صدای دعوای زن و شوهر واحد روبه رویی می اومد.... همسرم گفت اینا دعوا میکنن. آقاهه زنش رو میزنه.... گفتم به درک...زن احمق تا پای طلاق رفت و دوباره برگشت تو این زندگی با این شوهر آشغالش. به ما ربط نداره...

دعوا شدت گرفت و صدای خانومه که داد میزد و منو صدا میزد که به دادم برس منو کشت...

شوهر و پسرم دویدن در رو باز کردن... منم رفتم دم در با همون لباس خواب . و خانمه خودشو پرت کرد تو خونه ی ما. با سر و وضع داغون .... دلم براش کباب شد فقط یادمه به شوهرش گفتم گم شو ادم بی شعور.... و خانمه رو آوردم خونه خودم و در رو بستم.

خانمه بسیار جوان و جای دختر منه. 

دختره با گوشی من زنگ زد پدرش و پدر بیچاره هراسان و وحشت زده خودشو رسوند.... خلاصه که زنگ زدن ۱۱۰ و صورتجلسه و...

اشتباه بزرگی کردی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه توی دعوای قبلی که تا پای طلاق هم رفت خیلی نصیحتش کردم که این مرد آدم بشو نیست. دست بزن داره.... فوق العاده خسیسه. بددل و بددهنه.... برنگرد به این زندگی. اما متاسفانه دوباره هام حرفای این مرد نکبت شد.

دیشب اینقدر با لگد زده بود به پهلو و شکم خانمه که می ترسیدم خونریزی داخلی کرده باشه

چ اشتباهی؟ اگه میکشتش چی؟ ینی کسی نباید ب داد کسی برسه؟

اسم این به داد رسیدن نیست یکم احساسات رو بزارید کنار بزارید مغزتون کار کنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

برا شوهرش میگی؟

یعنی چی؟

حالا صبح مردتیکه الدنگ به همسایه ها گفته بوده زنم با این خانواده هماهنگ سده و این فیلم رو بازی کردن ...

اینم دلیل حرف من 

چرا

چون به شما ربطی نداشت بعدم همسایه است همیشه میبینید اون اقارو و اینکه کارتون باعث هیچ کمکی نمیشه 

اسم این به داد رسیدن نیست یکم احساسات رو بزارید کنار بزارید مغزتون کار کنه

چرا باید احساسات رو کنار بزاریم؟؟ حالا بخاطر اینکه برا خودمون دردسر درست میشه دیگه نباید ب کسی کمک کرد؟ 

بعضی جاها رفتار احساسی بهتره تا رفتار عقلانی