2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

116 بازدید | 18 پست

من یه نفرو دوست دارم اونم منو خیلی دوست داره خیلی احترام میزاره همه جوره خوبه سنش هم ۲۲ هست خانوادش هم شهرستان هستند ما تهرانیم اونا بجنورد،الان سربازی رفته یکسال دیگ مونده ک قول داد بد سربازی بیاد خواستگاری هیچی هم نداره ن خونه ن ماشین ن کار ولی خوب کاری هست ، میگه سربازی تموم کردم ماشین می‌خره پدرم و برای خواستگاری یه مقدار پول دارم بیام جلو ، بد گفتم پدرم راضی نمیشه خانوادت شهرستان هستند بد گفت خانوادم میارم تهران زندگی کنند خانوادش هم گفت قبول کردن ، خودش هم گفت با من سختی داره، از این ور هم خواستگار خوب برام اومده فامیله همه چی داره خونه داره ماشین دوتا داره اخلاقی هم خانواده خوبی هستن ، واقعا موندم چیکار کنم از این وجدانم قبول نمیکنه ول کنم بعدش قسم خوردم ک میمیونم از این ورم امیدی ندارم آخه اون تا کی میخواد درست کنه ، خودم سختی کشیدم از ۱۴ سالگی دارم سرکار میرم جوونیم نکردم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فامیلت به دلت نشست نه نگو ، قبول کن

من قسم خوردم ولش نمیکنم الان یعدفع ولش کنم آهش میگره زندگیم خراب میشه میترسم، ولی من بهش گفتم اگ منو میخوای باید خانوادت بیاری یا ماشین بگیرن برات خانواده ات زود تر میگه ن بیاد سربازیم تموم شه

کاملا معلومه دلت دومی و میخواد 

تو که دنبال پول بودی و میدونسی طرف هیچی نداره چرا از اول بچه مردم و بازی گرفتی حالا بوی پول به دماغت خورده سست شدی..ولش کن برو چون حتما اگ باهاش ازدواج کنی یجا پشیمون میشی یجا ب روش میاری اونم بچس ۲۲ که سن ازدواج نیس اونم الکی عمر و جوونیش و پای تو هدر نمیده که ی روز ولش کنی بری یا شایدم بهش خیانت کنی درضمن تو سعادت آباد که زندگی نمیکنی به پسر میگی شهرستانی بقیه شهرستانی ان تو پایتخت نشینی🤣

من قسم خوردم ولش نمیکنم الان یعدفع ولش کنم آهش میگره زندگیم خراب میشه میترسم، ولی من بهش گفتم اگ منو ...

ضمانت چیه رو حرفاش بمونه؟!!!!!چرت گفته شک نکن ، بعدش خودش پشیمون میشه، تو میمونی و حسرتش

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کاملا معلومه دلت دومی و میخواد تو که دنبال پول بودی و میدونسی طرف هیچی نداره چرا از اول بچه مردم و ب ...

من سنم کم بود نمیدونستم چجوری زندگی اصلا ، نمیدونستم انقدر گرونی میشه

من سنم کم بود نمیدونستم چجوری زندگی اصلا ، نمیدونستم انقدر گرونی میشه

عزیزم تو الانم سنت خیلی کمه خوب و بد از هم تشخیص نمیدی چرا انقد عجله ..درکل بهتره بیشتر بشناسی خواستگار تو خیلی از پولدارا رفتارای بدی دارن

حرف دهنتو بفهم من هیچ وقت پول و با عشق عوض نمیکنم ذهن من چرا خراب باشه تحمل شنیدن حقیقت و نداری انگا ...

فعلا شما نمیفهمید ک میگی خیانت میکنی شاید تو انقدر عقده پول داری ک اینطوری برخورد میکنی با همه

ضمانت چیه رو حرفاش بمونه؟!!!!!چرت گفته شک نکن ، بعدش خودش پشیمون میشه، تو میمونی و حسرتش

خیلی باهاش حرف زدم گفتم تو مجرد باشی میتونی خونه همه چی بگیری تا ۲۷ سالگی ولی من تا ۲۷ سالگی وایسم برات معلوم نی بیای یا ن اونجاس ک دیگ هیچکی نمیاد خاستگاری چون میگن سنش بالاس

فعلا شما نمیفهمید ک میگی خیانت میکنی شاید تو انقدر عقده پول داری ک اینطوری برخورد میکنی با همه

چی چرت و پرت میگی من عقده پول دارم ؟😂تو داری بخاطر پول دوسپسر تو ول میکنی بعد به دیگران میگی عقده ای حالت خوبه؟؟عزیزم گفتم ممکنه ...خیلیا تو زندگی که پشیمون میشن از انتخابشون خیانت میکنن یا چششون به زندگی بقیه س

ولی هرچی بهش میگم منطقی فک کن نمیکنه ، هرچی میگم میگ باید سربازی تموم ش دستم بستس یبارم میگ تو به خانواده من چیکار داری بیان ، ولی خب من دوسال باهاش هستم هیچ بدی ازش ندیدم کاری همه چی بود

چی چرت و پرت میگی من عقده پول دارم ؟😂تو داری بخاطر پول دوسپسر تو ول میکنی بعد به دیگران میگی عقده ا ...

من چشمم دنبال پول  یا چیزی نیست  از این ک دور وریام میگن عشق از بین میره با نداری میترسم من طرفم دوست دارم ولی من نمیدونم حتی تهش میاد یا ن خانوادش میاد یا ن من فقد احمق بودم ک فکر میکردم همه چی درست میشه چون قرار نبود اصلا سربازی بره قرار بود کار کنیم دوتایی ک حرف باباش گوش کرد رفت ، از این ورم میگه تو حق کار کردن نداری گفتم باهم ازدواج میکنیم یه نفر نمیشه تو این گرونی ولی قبول نکرد کار کنم وقتی ازدواج کردیم، من اگ چشمم دنبال پول زودتر جدا میشم عین دخترای دیگ میکندم ولی هیچوقت ازش حتی ی هزاری نگرفتم