2777
2789

اگه قصدش ازدواجه سنش مناسبه برای آشنا شدن و ...و درنهایت ازدواج 

سنش مناسبه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ربطی نداره برای هر کس نمیشه یه زمان تعیین کرد

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

نه کجا دیر شده ؟ الآن ماهایی که زود ازدواج کردیم چه گلی به سر خودمون زدیم ؟

همه چی به وقتش خوب و قشنگه و اینکه با آدم مناسبش 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

نه کجا دیر شده ؟ الآن ماهایی که زود ازدواج کردیم چه گلی به سر خودمون زدیم ؟همه چی به وقتش خوب و قشنگ ...

اره میدونم فقط میخوام از نظر مردم هم بدونم که بامن هم نظرن یا چی