2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح زود بیدار میشم.

ورزش میکنم هر روز 

روتین پوستی دارم.

رژیم غذایی سالم خوری دارم.

نماز میخونم و ارتباطم با خدا قویه...

زیاد از خونه بیرون میرم و تو اجتماع ام.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

من روتین پوست و مو دارم، یوگا کار میکنم، کتاب میخونم، ژورنالینگ انجام میدم، تلاش میکنم خیلیی آب بخورم توی روز، کنار رسیدگی به استایل و لیزر و اینام، تلاش میکنم که برای انتخاب خوراکی و غذا انتخاب های سالم تری داشته باشم جز یکی دو بار در ماه که دیگه خیلی هوس میکنم😂 اینستامم حذف کردم و وقتمو بهتر مدیریت میکنم، اتیکت یاد میگیرم، هرماه یه دوره میبینم و برای اموزش وقت میذارم، سرکار میکردم و درس میخونم همزمان

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من روتین پوست و مو دارم، یوگا کار میکنم، کتاب میخونم، ژورنالینگ انجام میدم، تلاش میکنم خیلیی آب بخور ...

آفرین به شما 

یوگا خودت انجام میدی؟مبشه آدم خودش یادش بکیره؟ژورنالینک چبه؟

چند سالته ؟مگه با پسر در ارتباط بودن میشه ناسالم؟

دقیقا همین... ارتباط با مردم بد نیست ارتباط بی حد و مرز یا ارتباطی که نتونی حدومرزهات رو تعیین کنی و بهش احترام گذاشته نمیشه، بده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چند سالته ؟مگه با پسر در ارتباط بودن میشه ناسالم؟

33سالمه منظورم ارتباط ناسالم هستش ،وگرنه برای آشناییت قبل ازدواج با نظر خانواده خیلی هم خوبه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
آفرین به شما یوگا خودت انجام میدی؟مبشه آدم خودش یادش بکیره؟ژورنالینک چبه؟

یوگا رو من هم حضوری میرم چون جو کلاسش رو دوست دارم

هم روزایی که تایمم پر تره با یوتیوب انجام میدم

ژورنالینگ صبح ها یا شب ها میای راجع به روزت، احساساتت، گذشته، اینده، هدف گذاری‌هات، تروماهات و هزاران موضوع دیگه میتونی بنویسی و به مرور میبینی که یه سری مسائل توی ذهنت حل میشن یا پرونده اش بسته میشه یا بهتر کنار میای و به پذیرش میرسی خیلی تاثیرگذاره

یوگا رو من هم حضوری میرم چون جو کلاسش رو دوست دارمهم روزایی که تایمم پر تره با یوتیوب انجام میدمژورن ...

چه قدر جالب و خوب 

کجا می‌نویسی عزیزم ؟منطورم این با کسی ب اشتراک می‌زاری یا برای خودت مینویسی؟

چه قدر جالب و خوب کجا می‌نویسی عزیزم ؟منطورم این با کسی ب اشتراک می‌زاری یا برای خودت مینویسی؟

نباید به اشتراک بذاری اصلا

باید بتونی خود واقعیت باشی بدون نقاب های اجتماعی. برای خودت توی یه دفتر

نباید به اشتراک بذاری اصلاباید بتونی خود واقعیت باشی بدون نقاب های اجتماعی. برای خودت توی یه دفتر

من وقتی از دست کسی ناراحت میشم یه کانال درست کردم اونجا می‌نویسم اون لحظه خشک و ناراحتی زیادی دارم بعد هاا که میخونم میبینم چقدر بی اهمیت شدم نسبت به اون موضوع 

نمی‌دونستم اسمش این 

من وقتی از دست کسی ناراحت میشم یه کانال درست کردم اونجا می‌نویسم اون لحظه خشک و ناراحتی زیادی دارم ب ...

کانال اگر کسی داخلش نباشه خوبه

از اون طرف نوشتن توی دفترم میتونه جالب باشه که کلا گوشیو بذاری اونور هرچی خودت راحتی

صرفا هم برای ناراحتی نیست. برای هدفهات، خوشحالی هات و چیزای دیگم میشه

کم کم روی موضوعات جدی ای برای تحلیل روانت میتونی کار کنی. توی پینترست سرچ بزنی موضوعات خوبی میاره