2777
2789
عنوان

حركات جنين

212 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من هفته ٢٢ هستم و جفت قدامي طول سرويكس ٣٠

دكتر استراحت نسبي بهم دادن

ولي دو روزه شديدا ضربات دخترمو توي واژن و خيلي پايين حس مي كنم

مي گم انگار خدايي نكرده مي خواد بياد بيرون خيلي مي ترسم وقتي ضربه مي زنه و نگرانشم

دوستان كسي بوده تجربه اي داشته باشه و كمكم كنه؟

هر دو تاتون فردا برید دکتر   اینجا در حد مشورت خوبه  نه پزشکی  اونم در حد تخصصی  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته 17 هستم و جفتمم پایینه هنوز حرکاتشو نفهمیدم با اینکه بچه دوممه  طبیعیه؟ استاترجان شما ...

ريحانه جون من از هفته ١٦ خيلي كم نبض حس مي كردم 

الان دقيقا دو روزه كه ضربه محكم مي زنه همشو داره تو واژنم مي زنه

فقط كارم شده دبل رفتن

استاتر به نظرم فردا یه دکتر برو.منن جفتم پایینه ولی بچه اونده بالا سر دلمه.بعد وقتی میخوام بلند شم فقط میگی میخواد بیاد بیرون و درد هم دارم

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی
نميخاد بياد بيرون جفت كه پايينه و كلا اول بارداري جنين پايينه و لگداش پايينه كم كم مياد بالا نگران ...

بهار جون جفتم پايين بود تو سونو آنومالي دكتر گفت جفتت بالا رفته

مي گم چون طول سرويكسم لب مرزه اين ضربات خطري نداشته باشه

عزیزم چون سرویکست مشکوکه و لب مرزه حتما استراحت خیلی بیشتری داسته باش این یک نصیحت از جانب من ب تو.نزدیکی هم نداشته باش.حتما با دکترت درداتو در میون بذار.پایین اومدن بچه زودتر از موعد غیرطبیعیه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
چون حرکاتشو نمیفهمم برم دکتر؟ خب هفته 17 یکم زود نیس؟

نه دیگه مشکلی نیس یه هفته دیگه باید بری سونوی آنومالی همه چیت مشخص میشه

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی
عزیزم چون سرویکست مشکوکه و لب مرزه حتما استراحت خیلی بیشتری داسته باش این یک نصیحت از جانب من ب تو.ن ...

نزديكي از روز اول بارداري كه نداشتم و دكترم گفته نداشته باش

مدام تو خونه ام و روي تخت خوابم فقط دبل و غذا بلند ميشم