2777
2789
عنوان

پوست چربببب

122 بازدید | 31 پست

بچه ها سلامم من دانشجو ام بعد خیلیییییی چربه پوستم آرایشو میخوره ضدآفتاب اینام میزنی تو دانشگاه نمیشه تمدید کرد جلو دوستا کرم پودر میزنمم اکثرا پچی و ماسیده میشه مخصوصا اطراف بینی کرم پودر قیمت مناسب میشناسین؟! یا پودر چی بزنم یکم پوشانندگی داشته باشه کافیه مثلا ضدافتاب بی رنگ میزنم ک ی کوچولو روشن میکنه بعد پنکیک میزدم ولی ضدافتاب بعد ۳ ساعت اینا میماسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بزنم دیگه پنکیک خوب میشناسین؟! که جای کرم پودر بشه زد؟! خیلی کاور نمیخوام فقط زیر چشمام و بینی یکم کرم پودر میزنم که بپوشونه مویرگای ریز قرمز دارم رو پایینای بینی یا کرم پودر چیزی میشناسین؟! فقط پوستم خیلییییی چربه 

من کرم پودر بی بی کرم گرفتم عالیه 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اشتباه میکنی دیگه اصلا نباید کرم پودر بزنی مخصوصا چون پوستت چربه

آخه با مقنعه زشت میشه خداییش آدم بدون کرم پودر حالا جوش اینا ندارماا ولی خب خیلیی وسواس فکری دارم اصلا رو این ک هیچی ب صورتم نزنم برم بیرون

اول یه روتین پوستی مناسب پوست چرب داشته باش که چربی پوستت کنترل بشه.ژل شستشو.مرطوب کننده.ضدافتاب.ماسک وارمی هم برای کنترل چربی خوبه.بعد ضدافتاب بدون چربی بگیر روشم پودر فیکس بزن.برای ارایشتم کرم پودرت باید فاقد چربی باشه.کم بزن.رو‌پوست تمیز بزن .با بیوتی بلندر پخشش کن اخر سرم پودر فیکس بزن

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

آخه با مقنعه زشت میشه خداییش آدم بدون کرم پودر حالا جوش اینا ندارماا ولی خب خیلیی وسواس فکری دارم اص ...

منم پوستم چربه و فقط یک کرم ضدآفتاب بی رنگ که مخصوص پوست های چرب هست رو به صورتم میزنم

اصلا هم زشت نمیشه

بی آب و تاب و توان،

اشتباه میکنی دیگه اصلا نباید کرم پودر بزنی مخصوصا چون پوستت چربه

ربطی نداره باید مناسب نوع پوستش بگیره.اینجوری باشه که نصف خانوما نباید ارایش کنن

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اول یه روتین پوستی مناسب پوست چرب داشته باش که چربی پوستت کنترل بشه.ژل شستشو.مرطوب کننده.ضدافتاب.ماس ...

روتین والا نوتروژیناس ژل شستشو و تونرم و مرطوب کننده سیمپل میزنم نمیدونم ماسکتون چجوریه میشه عکسشو بفرستین لطفاا؟!

منم پوستم چربه و فقط یک کرم ضدآفتاب بی رنگ که مخصوص پوست های چرب هست رو به صورتم میزنماصلا هم زشت نم ...

چه مارکی میزنین برای من آخه برق میوفته صورتم بدم میاد

🥲💔پوستت چربه قشنگم؟! میماسه آخه منم سی سی کرم فارماسی گرفتم ولی باز میماسه از روشم پودر میزنمااا

خب عزیز دلم پودر فیکس بزن دیگ نمی‌نمیماسع بعد زیر سازی کرمت هم پرایمر بزن

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چه مارکی میزنین برای من آخه برق میوفته صورتم بدم میاد

من اول اسپری فیکس کننده و آبرسان ژنوبایوتیک میزنم

بعد کرم ضد آفتاب مخصوص پوست چرب که بی رنگ هستش رو به صورتم میزنم. دیگه ۴ یا ۵ ساعتی طول میکشه تا صورتم چرب بشه ولی بازم خیلی وحشتناک چرب نمیشه.

بی آب و تاب و توان،