2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورکن من اگ یدونه خونه داشته باشم و درامد هم داشته باشم طلاق میگیرم کلا مرد جز ناراحتی چیزی ندارع ب ...

ناراحت شدم، ان شاءالله که مشکلات شما هم حل بشه...

پس این همه شوهر خوب که من می‌بینم چین؟

تاپیک ناراحت کننده اس ولی راستش من خنده ام گرفت .

الان از هر ده زن متاهل بپرسی هشت تاش میگن کاش ما شرایط استارتر رو داشتیم یعنی خونه و استقلال مالی و سلامتی 

دیگه هییییییچ از خدا و خلق خدا نمیخاستیم😅😅😅

میگی نه یه تاپیک با این موضوع بزن

ببخشید می‌پرسم، مگه شما با عشق ازدواج نکردین؟

چرا شوهرم رو دوسش دارم،زندگیم رو دوست دارم،ولی نمیدونم چرا،

شاید به خاطر اینکه ترسیدم بعدها به خاطراون درد ودل هایی که میکردم ازش سوء استفاده بشه،یا طرز تفکرش نسبت به خانواده ام عوض بشه،که آره یادم مامانت فلان حرف رو زد یا خواهرت فلان کار رو کرد

تاپیک ناراحت کننده اس ولی راستش من خنده ام گرفت .الان از هر ده زن متاهل بپرسی هشت تاش میگن کاش ما شر ...

آخه من خونه و استقلال مالی آنچنانی و سلامتی کامل هم ندارم 😆

چرا شوهرم رو دوسش دارم،زندگیم رو دوست دارم،ولی نمیدونم چرا،شاید به خاطر اینکه ترسیدم بعدها به خاطراو ...

ایییی چه بد. البته همه خانم ها باید اینو رعایت کنن که درد دل زیادی پیش شوهرشون نکنن. تعداد خیلی کمی از شوهرا با درک و شعورن...

یه رمان خوندم اسمش بود فکر کنم گوهر مقصود .دختره دوتا خواهر دیگه داشت که متاهل بودن خودش دقیقا شرایط تو رو داشت 

ابتدای رمان اینجوری بود که پیش مادرش نشست گریه کرد و گفت دیگه ازین زندگی تکراری خسته شدم و ... بعد مدتی یه اتفاقای بدی براشون میافته که کلا زندگیشون دگرگون میشه دختره اعتراف میکنه که دلم برا همون زندگی که یکنواخت بوده ولی اتفاق بد توش نبود نبوده تنگ شده