2777
2789
وای خیلی خطر داره خواهرم گذاشت رو یه خاله گوشتی رو صورتش قشنگ گود شد چند سال رفت دکتر با هزار بدبختی ...

میدونم باید خیلی کم استفاده بشه. من گوشت اضافه دارم ی ذره ست اما خوشم نمیاد اعتماد بنفسمو اورده پایین چند بار استفاده کردم اندازه سرسوزن باید استفاده بشه.

می‌خوام بدونم این پماد خودش ممکنه باعث گوشت اضافی بشه یا نه همین 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی خطر داره خواهرم گذاشت رو یه خاله گوشتی رو صورتش قشنگ گود شد چند سال رفت دکتر با هزار بدبختی ...

کاش برا من گود بشع نه همش برجسته یشه

اونم گوشت اضافه بود نمی‌دونم منم استفاده کردم گوشت اضافه نشد بازم مراقب باش

میشه بپرسم شما برا چی استفاده کردید؟؟؟

من ی کوچولو گوشت اضافه بخاطر تصادف روی لبم ایجاد شده . یکی دوبار زدم شاخ سوز رفع میشد اما بعد ی مدت انگار دوباره داشت رشد میکرد. نمی‌دونم بخاطر شاخ سوز بود یا نه. برا همین میپرسم ببینم خوده شاخ سوز ممکنه گوشت اضافه ایجاد کنه ؟؟

میشه بپرسم شما برا چی استفاده کردید؟؟؟من ی کوچولو گوشت اضافه بخاطر تصادف روی لبم ایجاد شده . یکی دوب ...

من چند تا نشونه بود سزوندم ولی خواهرم یه کم گوشت اضافه اندازه جوش رو صورتش پیدا شد برا اون استفاده کرد بعدش کلی دکتر رفت تا جای شاخ سوز خوب شه دیگه هم برنگشت گوشت اضافه ولی دو سالی دکتر رفت

من چند تا نشونه بود سزوندم ولی خواهرم یه کم گوشت اضافه اندازه جوش رو صورتش پیدا شد برا اون استفاده ک ...

پس بنظرت اینکه من گاهی شاخ سوز میزنم ولی باز برمیگرده بخاطر خوده زخمم هست ؟؟؟ چون با این اوصاف شاخ سوز باعث ایجاد گوشت اضافی نمیشه درسته؟ 

اره من خودم باهاش نشونه برداشتم هیچوقتم دیگ رشد نکرد اما گوست اضافه مدتیه استفاده میکنم ک متاسفانه باز برمیگرده . میتونم بپرسم برا خواهرتون کجای صورتش بود ؟؟ 

آره بنظرم شاخ سوز باعث گوشت اضافه نمیشه خواهرم کنار صورتش نزدیکه چونش بود ولی دکتره کلی دعواش کرده ب ...

اره خیلی خطرناکه اما بعضی وقتا واقعا چاره ای نیست . ممنون عزیزم از راهنماییتون