2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی کمکم کنید

118 بازدید | 16 پست

لطفا قضاوتم نکنید 

من چندبار تلاش کردم که گناهی رو ترک کنم چون خیلی رو زندگیم تاثیر گذاشته 

توبه کردم خیلی زیاد 

اما باز مرتکب گناه شدم  حس میکنم با انجام این گناه خدا دیگه کمکم نکنه 

من خیلی اهل بیت رو دوست دارم خیلیییی

چندین بار توبه کردم و قول دادم به خدا و اهل بیت اما نتونستم پای قولم بمونم 

خیلی حالم بده ، حتی روم نمیشه دیگه با خدا و اهل بیت تو خلوتم صحبت کنم 

کمکم کنید چیکار کنم بتونم به خدا نزدیک تر بشم 

لطفا ذکری بلدین و تجربه دارین بهم بگین 

خیلی حالم بده 

پیش ما مذهب هر کس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمان اباعبدالله...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیارت عاشورا

دعای توسل

موقع  اذانه برات دعا میکنم دوست گلم

موقع اذان دعای فرج بخون

الهم کن لولیک و الهی عظم البلا

حدیث کسا

دعای نادعلی

دعای کمیل

اذکار یومیه

نماز هات سعی کن قضا نشه

دیگه همینا هرچی به ذهنم رسید گفتم

زیارت عاشورادعای توسلموقع اذانه برات دعا میکنم دوست گلمموقع اذان دعای فرج بخونالهم کن لولیک و الهی ...

ممنون از لطفت 🤍

استغفار زیاد بگو عزیزم همین که به فکر توبه  و پشیمونی از گناه یعنی خدا هنوز نگاهت میکنه و رهات نکرده پناه ببر به امام زمان اگر میخای بیمه بشی قشنگ وضو بگیر یه نماز دو رکعتی بخون و یه دعای توسل متوسل شو به اقا امام زمان ازشون بخواه دسستو بگیرن و کمکت کنن شروع به شناخت امام زمان کن منم قبلا مث شما بودم اما خدا خواست و یه جا واقعا تغییر کردم و برای اینکه این تغییر بمونه خدا خیر همسرم بده بهم گفت تو جوگیر شدی بزار یه ماه دیگ از این حس و حال در میای اخه شروع کرده بودم نماز خوندن و اینا اونجا یهو دلم ریخت نکنه چند وقت دیگ برام عادی شه و دیگ برگردم ب قبل برا همین متوسل شدم ب امام حسین چون تو ایام محرم بود و خدارو هزاران بار شکر الان سه ساله روز به روز رزق معنویم بیشتر میشه 

استغفار زیاد بگو عزیزم همین که به فکر توبه و پشیمونی از گناه یعنی خدا هنوز نگاهت میکنه و رهات نکرده ...

ممنون عزیزم 🌻

چجوری بیشتر امام زمان رو بشناسم ؟

آخه من خانواده مذهبی ندارم 🥺

ممنون عزیزم 🌻چجوری بیشتر امام زمان رو بشناسم ؟آخه من خانواده مذهبی ندارم 🥺

باهاشون صحبت کن چون اقا امام زمان امام حاظر و ناظر ماست زنده است ایشون شما فقط کافیه صداشون بزنی میان میشینن کنارت تا حرفات بشنون هرچی تو دلته بهشون بگو از خودشون بخواه زندگیتو امام زمانی کنه بهشون بگو باباجون دخترت میخواد شروع به شناخت پدرش کنه کمکش کن اون از ما به خودمون مشتاق تره مطمئن باش صدات میشنوه و کمکمت میکنه کتاب درموردشون بخون مطلب بخون درمورد ظهور بخون چله ی دعای عهد بردار زیارت ال یاسین که مال خود امام زمان بخون ادم وقتی زندگیش امام زمانی بشه کلا نگاهش نگرشش تفکرش از زمین تا. اسمون فرق میکنه و دیگ غصه مشکلات دنیایی و چیرای بی ارزش نمیخوره تنها راه شناخت امام زمان اینه که دست و بدی به دستشون تا خودشون مسیر زندگیت و جوری بچینن که روز ب روز لب ریز از عشق به حضرت بشی و تشنه شنیدن ازشون 

باهاشون صحبت کن چون اقا امام زمان امام حاظر و ناظر ماست زنده است ایشون شما فقط کافیه صداشون بزنی میا ...

خیلی لطف کردی عزیزم 🌹

با خوندم خط به خط کامنتت اشک ریختم لطفا برام دعا کن به اون چیزی که میخوام برسم 😭

یه دعا واسه امام سجاد هست سرچ کن ، واسه توبه اسفارسیش بخون آرومت می‌کنهفقط از ته قلبت بخواه از خدا ، ...

مرسی ✨️