2777
2789
نه یعنی گازو امروز تمیز کردم و تا فردا از غذا خبری نیستحداقل ی شب از تمیزیش لذت ببرم😅

نون پنیرم خوشمزس بابا

گردو هم بزار.سبزی خوردن و کالباس

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شام سیب زمینی سرخ کرده با مرغ داریم حتما لازم شد فردا یه قرمه سبزی بپزم انقدر که عکسشو دیدم 😂😂

اره

اون کاربر که خورشت کدو و گوشت گذاشته بود.عجب عکسی داش

حال کردم

چایی نبات و زعفرون باهم واقعایه بار امتحان کنم ممنون دوست عزیزم

اره گرمه سردی ماهی رو میگیره گلم.نوش جونت خوردی خبر بده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام خانوما این کاربرها همگی یک نفر هستند و تحت نظارت این کار معروف و دوستانشون یعنی اوپرا و دختر گر ...

چییی؟؟؟

نفهمیدم

اینایی که میگی اوپرا و گرانبهاو...اذیت کردن؟؟

طفلکا کل سایت اذیتشون میکنن ک

او در بر و ایام به کام است...
اهان .نوش جونت عشقم

مرسیی عززیزوممم😍😍

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دخترم میگه پیتزا منم نه میتونم بخرم نه وسایلشو دارم درست کنم هیچی نداریم یعنی فعلا نشستیم فرستادمش ا ...

چرا از همسایه قرض بگیره؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دخترم میگه پیتزا منم نه میتونم بخرم نه وسایلشو دارم درست کنم هیچی نداریم یعنی فعلا نشستیم فرستادمش ا ...

عه 😕😕😕

سیب زمینی سرخ کن توش تخم مرغ بزن .خیلی خوشمزه میشه

مطمئنم دخترت خوشش میاد

چشم حتماقربونت برم😘

خدانکنه فداتشم❤️❤️❤️

چون نداریم

همسرتون سرکار نمیره؟

عه 😕😕😕سیب زمینی سرخ کن توش تخم مرغ بزن .خیلی خوشمزه میشهمطمئنم دخترت خوشش میاد

وای عاشقشممم🥲🥲😋😋من حوصلم بگیره ریز ریز اندازه نگین انگشتر خرد میکنم و وقتی طلایی شد. تخم مرغ لامصبو میزنم. روش میگم پیتزا تخم مرغ 😅😅😋😋😁

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔