فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
کلا عذاهای دریایی دوس ندارم یه بار با اجبار شوهرم ماهی خوردم رفتم زیر سرم یکی بهم گفت انزیمای معده ا ...
ای بابا ناراحت شدم دوستم شاید سردیت کرده چون بینهایت سرده ماهی تاحالا ام نخوردی براهمون
درمورد انزیم معده نشنیدم تاحالا حقیقتا
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
سلام خانوما این کاربرها همگی یک نفر هستند و تحت نظارت این کار معروف و دوستانشون یعنی اوپرا و دختر گر ...
چه جوری یه نفر میتونه انقد کاربری داشته باشه؟
اصلا هدف چیه؟
شاید دوستن فقط باهم
گرچه من نمیشناسم هیچکدوم و سوال شد فقط برام
قربونت برم🌹🌹🌹نوش جوووونت عزیزم😘من نشنیدم ولی اونی که سرمم رو وصل کرد بهم گفت
خدانکنه دوست قشنگم🫂❤️❤️❤️❤️🫂
یه بار تن ماهی تست کن خوردی سریع چایی نبات زعفران بخور
دخترم میگه پیتزا منم نه میتونم بخرم نه وسایلشو دارم درست کنم هیچی نداریم یعنی فعلا نشستیم فرستادمش از همسایمون یکم قرض بگیره گفته ندارم دخترموبیرون کرده