2789
عنوان

ترشح سینه

281 بازدید | 13 پست

دوستان من بهمن ماه ترشح سبز اومد از سینم تیره ،بهد دکتر رفتم انتی بیوتیک داد،کمرنگ شد،بعد سه ماه ه ردو سینم فشار میدم مثل شبنم سبز مایل به زرد میاد میترسم برم دکتر خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله میترسم نوشتن با فشار بیاد مشکلی میست اخه

عزمزمه عفونته چیز خاصی نیس ولی برو دکتر تا بدتر نشی اگه خوب نشدی 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

منم سینه هام درد میکرد میزد به زیر بغلم رفتم دکتر گف کیست هستش من سونو دادم البته آدم باید بره دکتر بفهمه چیه دیگه 

منم سینه هام درد میکرد میزد به زیر بغلم رفتم دکتر گف کیست هستش من سونو دادم البته آدم باید بره دکتر ...

والله یک بار بهمن رفتم معاینه کرد گفت چیزی نیست ولی من نمیتونم قانع شم هی فشار میدم

والله یک بار بهمن رفتم معاینه کرد گفت چیزی نیست ولی من نمیتونم قانع شم هی فشار میدم

فشار نده سینه حساسه این چه کاریه آخه زخم میشه داخل سینه نکن اصلا 

سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم سونو دادم گفتن مشکلی نیس ی بار دیگ سونو دادم گفت مجاری شیرت گشاد شده و عفونت کرده دارو داد مخصوص ماستیت سینه خوردم ولی بعد تقریبا ۳ماه باز نوک سینم اومد درد فشار دادم نوک سینم رو یه قطره ترشح زرد مایل ب سبز داشت؛شما چیکار کردین رفتین دکتر چی بهتون گفت

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷