زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 عنوان قطعی آب 451 بازدید | 15 پست سلام دوستان آب منزل شما هم این چند روز به طور متداول قطع شده چند ساعت یا نه؟ حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید 1404/01/20 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آقامحمد عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 9738 درحال حاظر برقمون قطعه خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 متداول یعنی رایج خب حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 درحال حاظر برقمون قطعه واقعا موندم الان آب قطعه باز برقم قطع میکنن تو فصل گرما خب فکر نمیکنن دور از جون هلاک میشیم حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 والله ما که بد مصرف نبودیم نصف روز رو که سر کارم یه نفر هم هستم دیگه بد مصرف کجا بود الان چند ساعت آب رو قطع کردن سه روزه که همینه حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 خب معنی نداره تو جمله شما مرسی ممنون چقدر فهمیده آیی دانشمندی هستی هزار ماشالله حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 نه کدوم شهرستان مشهدم عزیزم حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
دومینیک عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2767 مرسی ممنون چقدر فهمیده آیی دانشمندی هستی هزار ماشالله ما که همو نمیشناسیم.دو تا کاربری هستیم فقط. من گفتم که تو دنیای واقعی پیش بقیه حواست باشه نگی. همین
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 الان اعلام کردن قطعی آب دوازده ساعته برا بد مصرفا واقعا که مشکل از خودشونه بعد میگن شما بد مصرفین یعنی یه منطقه همشون بد مصرفن حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
زیزون مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 744 ما که همو نمیشناسیم.دو تا کاربری هستیم فقط. من گفتم که تو دنیای واقعی پیش بقیه حواست باشه نگی. همین متداول یعنی چی عزیزم حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
دومینیک عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2767 متداول یعنی چی عزیزم متداول یعنی رایج، شایعمثلا: فلان رفتار بین مردم فلان شهر، متداوله. یعنی فلان رفتار بین مردم فلان شهر رایجه.حالا تو جمله شما میتونیم از کلمه "مداوم" یا پشت سر هم استفاده کنیم.