2777
2789
عنوان

دلم گرفته ناشکری میکنم بنظرتون

131 بازدید | 17 پست

چندتا پسر هستن خانواده شوهرم شوهرم از همشون مامانیتر بابت هرچیزی دعوا هس ی مسافرت میبره مارو دوروزه برمیگردونه مامانش زنگش میزنه اینم بیقرار بعد شوهرای جاریم میرن ی هفته ده روز مسافرت چون توروی مادر سمج اشون وایمیسن جقد من بدبختم خودشوهرم پیشمون نی ده روزه نرفتم پیش مادرشوهر جند روزه دعوا داره ک چرا نرفتی بداخلافه چزا اخه خدا خیلی دلم گرفته میگن خوبیاشو ببین تنها خوبیش اینا زرنگ هس تو کارا از همه جی سردر میاره خوشتیپه ب خودش میرسه ولی دلم میخاس ی مرد دس پا چلفتط بود ک تمومش برای خودم بود توقع دیگزان نداشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته ازدواج کردی 

ببین توام مادری یا مادر میشی پسر میاری عروس میاری 

دوست داری پسرت ولت کنه بره ؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چند وقته ازدواج کردی ببین توام مادری یا مادر میشی پسر میاری عروس میاری دوست داری پسرت ولت کنه بره ؟

ن من دوتادختر دارم ی دخترم خیلی وابستگی بمن داره زیادا فک میکنم ژن باباشو داره

فکر میکنی مرد دست و پا چلفتی زودتر از چیزی که فکر کنی دلتو میزنه

جاریم بارها دیدم حسرت شوهرمنو میخوره ولی چون شوهرش گیج هس مادرشوهر ازش توقعی نداره راحت اسوده هستن

ن من دوتادختر دارم ی دخترم خیلی وابستگی بمن داره زیادا فک میکنم ژن باباشو داره

همین دخترو تصور کن ازدواج کرد بره بی محلی کنه خوبه یا بیاد پیشت تنهات نذاره.

البته که تعادل مهمه ولی عشق مادر به فرزند و فرزند به مادر خیلی زیاده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂