2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 38 پست
اره بخدا راس میگی🥹

انشالله به زودی دامنت سبز شه به حق بزرگی خدا 

ذهنتو بازکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله خدا از زبونت بشنوه خواهر خیلی دلم خونه خدا بچه هاتو حفظ کنه

فداتشم خواهر دعا کن درمان بیماری بچه ی منم بیاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انشالله 🥺😔مرسی عزیزم 🌸

فداتشم

فداتشم خواهر دعا کن درمان بیماری بچه ی منم بیاد

چشم عزیزم خدا بحق امام زمان  شفا بده بچه تو خیلی ناراحت شدم براش حتما دعا میکنم بیا مشهد  از امام رضا شفا بگیر ان شاءالله  

اللهم عجل لولیک الفرج
چشم عزیزم خدا بحق امام زمان شفا بده بچه تو خیلی ناراحت شدم براش حتما دعا میکنم بیا مشهد از امام رض ...

عشقم این بمیاریا با زیارت و عبادت درست نمیشن باید علمش بیاد فقط 

گرچه براخدا ناممکن وجود نداره ولی چی بگم والا

عشقم این بمیاریا با زیارت و عبادت درست نمیشن باید علمش بیاد فقط گرچه براخدا ناممکن وجود نداره ولی چی ...

شفا  برای همین بیماریهای  لاعلاجه دیگه  امیدتو از دست نده  ان شاءالله  بحق این اذانی  که الان صداش میاد  خدا بچتو شفا بده 

اللهم عجل لولیک الفرج
شفا برای همین بیماریهای لاعلاجه دیگه امیدتو از دست نده ان شاءالله بحق این اذانی که الان صداش م ...

عشق منی تو ❤️❤️❤️❤️❤️🫂