بنظرتون چقدر حضور مامای همراه تو روند شروع درد تا زایمان مؤثره؟ سر زایمان اولم حین درد اینقدر گیج شده بودم که نمیدونستم بالشتو گاز بگیرم، میله ی آهنی تختو گاز بگیرم یا دیوارو چنگ بزن
به نظرم هیچی فقط هر دفعه میاد یه سیخی میخی چیزی میزنه میره خخخخخخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
ماما همراه ٦ساعت فكركنم مياد. شرايطتو چك ميكنه.ماساژ ميده، تكنيكاي تنفس وكاهش درد و باهات كار ميكنه. ...
نه بعد از 4 سانت میاد اگه با هم توافق کنین زود تر هم میاد. واسه من که خیلی خوب بود طفلی اندازه یه مربی بدنسازی 10 ساعت کار کرد. موقع خدافظی خستگی از سر و صورتش میبارید.....
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سارا جان چن جا گفتن بارداری ایشالا سالم و سلامت باشی عزیزم مامان سه ویرانگر :)
ممنون گلم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
به نظر من صب کن دردات زیاد بشه بعد برو زود بری هر کی از راه میرسه میخاد معاینه کنه.من سر زایمانم یه عده دانشجو با استادشون رو سرم بودن رو من داشت درسشون میداد.خیلی بدم میامد همه داشتن نگا میکردن اگه حالم خوب بود دوس داشتم حسابشو برسم