2777
2789
عنوان

مامای همراه

365 بازدید | 21 پست

بنظرتون چقدر حضور مامای همراه تو روند شروع درد تا زایمان مؤثره؟ سر زایمان اولم حین درد اینقدر گیج شده بودم که نمیدونستم بالشتو گاز بگیرم، میله ی آهنی تختو گاز بگیرم یا دیوارو چنگ بزن

ماما تو زمان شدت درد چیکار میکنه؟ 

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...

عالیه من گرفتم. خیلی خوب البته به وجدان طرف بستگی داره. خیلی خوب بود من به همه دوستام که میخوان طبیعی بیارن پیشنهاد میکنم 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

به نظرم هیچی فقط هر دفعه میاد یه سیخی میخی چیزی میزنه میره خخخخخخخخ

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماما همراه ٦ساعت فكركنم مياد. شرايطتو چك ميكنه.ماساژ ميده، تكنيكاي تنفس وكاهش درد و باهات كار ميكنه. 

ولي زايمان دوم خيلي كمتر ازقبلي طول ميكشه ميگن!

فكركنم بگيري استرست كمتره ايشالله راحت زايمان كني

به نظرم هیچی فقط هر دفعه میاد یه سیخی میخی چیزی میزنه میره خخخخخخخخ

سارا جان چن جا گفتن بارداری ایشالا سالم و سلامت باشی عزیزم مامان سه ویرانگر :)

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
ماما همراه ٦ساعت فكركنم مياد. شرايطتو چك ميكنه.ماساژ ميده، تكنيكاي تنفس وكاهش درد و باهات كار ميكنه. ...

نه بعد از 4 سانت میاد اگه با هم توافق کنین زود تر هم میاد. واسه من که خیلی خوب بود طفلی اندازه یه مربی بدنسازی 10 ساعت کار کرد. موقع خدافظی خستگی از سر و صورتش میبارید.....

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سارا جان چن جا گفتن بارداری ایشالا سالم و سلامت باشی عزیزم مامان سه ویرانگر :)

ممنون گلم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممنون گلم

میگن دعای زنای باردار قبول میشه

منم 7 تا سقط داشتم بچه ندارم از اخریشم 22 روز میگذره که کورتاژ شدم

اگه تونستی واسم دعا کن باشه؟

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
بنظرت ماما همراه بهتره يا اينكه همسرت كنارت باشه؟

نه همسر من که فقط استرس میگیره ماما میدونه باید چیکار کنه

میگن دعای زنای باردار قبول میشه منم 7 تا سقط داشتم بچه ندارم از اخریشم 22 روز میگذره که کورتاژ شدم ...

عزیزم مگه چند سالته ایشالا ک سال بعد همین موقه بچت تو بغلته داره نق نق میکنه

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

مرسی عزیزان. واقعا به صداقت ومرام  طرف بستگی داره. البته فاصله زایمان دومم، ۴ساله. یعنی ممکنه اونقدر راحت‌تر باشه، که اینبارم  نگیرم؟ 

اگه خودم کلاس نفس گیری و حرکت رو برم، کافیه؟ 

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...

به نظر من صب کن دردات زیاد بشه بعد برو زود بری هر کی از راه میرسه میخاد معاینه کنه.من سر زایمانم یه عده دانشجو با استادشون رو سرم بودن رو من داشت درسشون میداد.خیلی بدم میامد همه داشتن نگا میکردن اگه حالم خوب بود دوس داشتم حسابشو برسم