2777
2789
پس چی میگن دختر شرازی تکه خوشگل و بانمکه؟😂😂فقطط؟؟؟؟؟؟نه خدایی دخترای شیرازی معروفن به خوشگلی حالا ...

شاعر عشقش شیرازی بوده حتما😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم😂🌚

عزیزم به نظرم منظور راننده ترکای شیراز بوده نه ترک تبریز و ...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

پس چی میگن دختر شرازی تکه خوشگل و بانمکه؟😂😂فقطط؟؟؟؟؟؟نه خدایی دخترای شیرازی معروفن به خوشگلی حالا ...

نه بابا من که شیرازی خوشگل ندیدم 

ولی یه همکلاسی داشتم لر بود واقعا خوشگل بودا .یه دختره هست تو اینستا چشماش عسلیه ابروهاش پهنه و رو ابروش خط افتاده،شبیه اون بود فقط چشماش مشکی و قد بلند بود

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خودم ترکم گندمی هستم اما خواهرم سفیده خودم سفید بدم میاد

من اومده بودم تبریز یکی پوست های عالی خانم ها خیلی برام جالب بود و خوشم اومد. یکی اندام خوب

خانم های کم سن خیلی کم چاق دیدم 

کلا خوشگل هستین دیگه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
والا من فارسم عملم ندارم از دید بقیه زشتم نیستم

نگفتم که همشون زشتن 

اینایی که من دیدم مثلا ۱۰۰نفر دیدم خوشگل نیستن اصلا 

تو که ماهرویی😍

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

جدی؟من هرچی دختر ترک دیدم سفید مثل پنبه بوده. و پوست عالی 😍

دوست صمیمی من که همشهری هم هست ترکه

دقیقا مثل پنبه سفیده

ولی چشماش خیلی خیلی گوده

فک زیبایی هم نداره

کلا با دختر عموهاش و عمه هاش دوستم این مدلی اند

چشم درشت اصلا ندارن