2777
2789
عنوان

خونه خریدن برادر شوشو

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 18 پست
چی بگم ،من میگم بخاطررضای خدا تواین اوضاع بداقتصادی ی سال بهشون خونه بدین شایدتونستن ی جایی بخرن بهش ...

نه عزیزم این فکرو پدر شوهرم براشون پارسال کرد رفتن شرطکط خونه خریدن پدرشوهرم چقدر هواشو داشت چون شغلش دولتی بود گفتن حقوقش نمیرسونه ما کمکش کنیم بخره بعد بهش گفت برو بشین اونجا گفت من نمیرم اونجا لونه سگ ۵۵ متره پدر شوهرمم از حرصش فروخت خونه رو پول شو داد از اون پوله که ۴۰۰ یا ۵۰۰ داره البته بدهکارم بود به خیلیا بابت وسایل خونه

نه عزیزم این فکرو پدر شوهرم براشون پارسال کرد رفتن شرطکط خونه خریدن پدرشوهرم چقدر هواشو داشت چون شغل ...

اوه پس این خیلی پرتوقع. والاما ۴سال تو ی اتاق خونه پدرشوهرم زندگی کردیم تاتونستیم خونه بخریم تازه کلی کارواسشون میکردم که جبران بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم ،من میگم بخاطررضای خدا تواین اوضاع بداقتصادی ی سال بهشون خونه بدین شایدتونستن ی جایی بخرن بهش ...

عزیزم می‌دونم شما چی میگید فرمایش شما کاملاً متینه ولی اینطور آدما چشمشون به مال دیگران فکر میکنن تو مال و اموال مردم حق تصرف دارن نظر من اینه نباید بدن شما هم درست میگید

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اوه پس این خیلی پرتوقع. والاما ۴سال تو ی اتاق خونه پدرشوهرم زندگی کردیم تاتونستیم خونه بخریم تازه کل ...

دقیقا مثل ما 

مام ۳ سال نشستیم با کلی حرف طعنه تازه منم کلی کارا میکردم تا جبران بشه و تونستیم رفتیم از خونه شون